Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Збори за користування радіочастотним ресурсом наповнили бюджет на 90 тисяч гривень

Збори за користування радіочастотним ресурсом наповнили бюджет на 90 тисяч гривень

Збори за користування радіочастотним ресурсом наповнили бюджет на 90 тисяч гривень
Така сума коштів за використання радіочастотного ресурсу надійшла до бюджету протягом січня-травня 2014 року. Це на 2,8% більше ніж за п’ять місяців 2013 року. Нагадуємо, платниками збору є...

Така сума коштів за використання радіочастотного ресурсу надійшла до бюджету протягом січня-травня 2014 року. Це на 2,8% більше ніж за п’ять місяців 2013 року.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадуємо, платниками збору є користувачі, яким надано право користуватися радіочастотним ресурсом в межах виділеної частини смуг радіочастот загального користування. Варто відмітити, що таке право надається користувачу за наявності ліцензії на користування радіочастотним ресурсом; ліцензії на мовлення та дозволу на експлуатацію радіоелектронного засобу та випромінювального пристрою; дозволу на експлуатацію радіоелектронного засобу та випромінювального пристрою, отриманого на підставі договору з власником ліцензії на мовлення та дозволу на експлуатацію.

Суб’єкти господарювання сплачують збір з дати видачі ліцензії. Обчислюють суму збору виходячи з виду радіозв’язку, розміру встановлених ставок та ширини смуги радіочастот по кожному регіону окремо. Об’єктом оподаткування збором є ширина смуги радіочастот, що визначається як частина смуги радіочастот загального користування у відповідному регіоні та зазначена в ліцензії або в дозволі на експлуатацію радіоелектронного засобу та випромінювального пристрою.

Реклама

Хто є платниками збору, що є об’єктом оподаткування, які ставки, який порядок обчислення та порядок збору за користування радіочастотним ресурсом визначено Розділом XV Податкового кодексу України.

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно