Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Винахідливий бізнесмен в одній із недобудов організував незаконне виготовлення алкогольної продукції

Винахідливий бізнесмен в одній із недобудов організував незаконне виготовлення алкогольної продукції

Винахідливий бізнесмен в одній із недобудов організував незаконне виготовлення алкогольної продукції
Під час обшуку працівники Міндоходів краю знайшли в нього та вилучили понад 600 літрів спирту, більше 900 пляшок фальсифікованої горілки, обладнання для виготовлення підакцизної продукції та понад 11...

Під час обшуку працівники Міндоходів краю знайшли в нього та вилучили понад 600 літрів спирту, більше 900 пляшок фальсифікованої горілки, обладнання для виготовлення підакцизної продукції та понад 11 тисяч підроблених марок акцизного податку.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області завершено досудове розслідування відносно цього мешканця Ужгородщини за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Обвинувальний акт щодо підозрюваного вчора, 10 червня, направлено до суду.

– Загалом, з початку року в Закарпатській області вже сімом особам оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтями 199, 204 Кримінального кодексу України, – зазначають у Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області, та додають, – тіньовий обіг підакцизних товарів – порушення двох ключових принципів: кошти, які таким чином здобуваються, не дають жодної копійки бюджету, а товари, які виробляються в «кустарних» умовах, часто-густо є небезпечними для життя та здоров’я громадян.

Реклама

Керівництвом Міндоходів ініційовано комплекс заходів, що спрямований на детінізацію та боротьбу з «чорним» ринком виробництва та обігу підакцизних товарів, зокрема – загальнодержавна операція «Акциз-2014», що триває в Україні з початку року.

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно