Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Головний міліціонер Закарпаття провів колегію керівників міських та районних відділів УМВС

Головний міліціонер Закарпаття провів колегію керівників міських та районних відділів УМВС

Головний міліціонер Закарпаття провів колегію керівників міських та районних відділів УМВС
В УМВС України в Закарпатській області відбулася колегія за участі керівництва міліції Закарпаття, керівників міських та районних відділів та підрозділів УМВС. В ході наради були підведені підсумки...

В УМВС України в Закарпатській області відбулася колегія за участі керівництва міліції Закарпаття, керівників міських та районних відділів та підрозділів УМВС. В ході наради були підведені підсумки роботи за п’ять місяців поточного року та чітко визначені завдання, що стоять перед міліцією Закарпаття в найближчій перспективі.

ВІДЕО ДНЯ

Головував на колегій в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич: «Мене цікавить стан оперативно-розшукової діяльності, виявлення фактів корупції та належне їх документування. Я людина «з землі», тому довідки та звіти відкладіть в сторону, головне це справи! Це виявлення зброї, розкриття розбійних нападів, затримання вбивць, ґвалтівників, організаторів наркотрафіку» - наголошував керівник міліції.

Другим, але не менш суттєвим напрямком роботи є розкриття крадіжок та затримання груп, що скоюють крадіжки майна людей на території області. Як позитивний приклад, керівник УМВС згадав затримання крадіїв у Міжгірському районі. «Це вдалий приклад співпраці з людьми! Завдяки небайдужим громадянам виявили та затримали злочинців. Вони грабували магазини у семи районах області. Саме така співпраця з громадою - наша спільна мета, бо людей цікавить одне – злочинець має бути за гратами!»

Реклама

Керівником міліції було визначено й завдання для кадрового апарату УМВС. Ним наголошено на важливості професійної підготовки працівників міліції: «Ми повинні розуміти, що наші співробітники потребують якісно нового рівня підготовки. Особливо в умовах, коли у будь-яку хвилину наш міліціонер може опинитися віч-на-віч з озброєним злочинцем. Тому завдання до керівників міліції в районах не тільки забезпечити співробітника міліції жилетами та касками 4-6 рівня захисту, але й навчити. Фізична та тактична підготовка вже виходить на перший план! А керівники міліції та їхні заступники в цій справі повинні надавати особистий приклад», – наголосив очільник міліції Закарпаття.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно