Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тижні вигідного сервісу від Renault продовжуються

Тижні вигідного сервісу від Renault продовжуються
Renault в Україні оголошує, що з 12 травня акційна пропозиція "Тижні вигідного сервісу від Renault" (що діє до 30 червня 2014) посилюється вигідною пропозицією від компанії «ТОТАЛ Україна». В...

Renault в Україні оголошує, що з 12 травня акційна пропозиція "Тижні вигідного сервісу від Renault" (що діє до 30 червня 2014) посилюється вигідною пропозицією від компанії «ТОТАЛ Україна».

ВІДЕО ДНЯ

В рамках кампанії клієнти зможуть скористатися додатковою знижкою на моторні масла Elf із в'язкістю 5W30, 5W40, 0W30о.

Піклуючись про клієнтів, Renault ретельно стежить за якістю і безпекою своїх автомобілів. Унікальна сервісна пропозиція надає клієнтам можливість з максимальною вигодою підготувати автомобіль до весняно-літнього періоду подорожей.

Реклама

Власникам автомобілів Renault пропонуються особливі вигоди:

- до 25% на запасні частини групи ТО при проходженні регламентного ТО

Реклама

- до 10% на запасні частини підвіски і гальмівної системи (знижка надається клієнтові, якщо під час проведення регулярного ТО була виявлена необхідність заміни цих запасних частин).

Знижка до 25% надається клієнтам, зареєстрованим в «MY RENAULT». Клієнтам не зареєстрованим в «MY RENAULT» буде надаватися знижка до 20%.

Традиційно компанія Renault в Україні спільно з компанією ELF, пропонують спеціальні ціни на масла в період з 12 травня по 30 червня 2014 року. На моторні масла Elf із в'язкістю 5W30, 5W40, 0W30 надається знижка 7%. Масло ELF є рекомендованим маслом Renault.

Реклама

Чим «MY RENAULT» вигідний саме клієнту RENAULT?

Клієнтові надається особистий кабінет RENAULT, в якому можливо:

- планувати сервісні роботи на автомобілі

- отримувати інформацію про спеціальні пропозиції, які стосуються саме автомобіля клієнта

- економити більше за інших в період дії акційних пропозицій

- та багато іншого.

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в «MY RENAULT» через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Реклама

З моменту запуску даної програми з середини січня 2014 року було зареєстровано більше 4000 клієнтів, з яких більше 1500 змогли заощадити в період акційних пропозицій і скористатися всіма можливими вигодами цієї системи.

Ставайте клієнтом сервісу «MY RENAULT» та заощаджуйте на сервісному обслуговуванні вже сьогодні!

МАКСИМАЛЬНА ЗНИЖКА З MY RENAULT *

*Знижка до 25% на запасні частини, необхідні для проведення періодичного технічного огляду, надається за умови реєстрації в розділі My Renault на сайті renault.ua. Клієнтам, які не зареєструвалися в розділі My Renault, надається знижка до 20 %. Пропозиція діє з 23.04.2014 по 30.06.2014 у всіх сервісних центрах Renault на території України. Про детальні умови пропозиції дізнайтесь на сайті renault.ua або за телефоном гарячої лінії 0-800-500-351 (дзвінки в межах України безкоштовні). Про інші знижки та пропозиції дізнавайтеся в сервісних центрах Renault.

Налаштуйтеся на вигоду від RENAULT та станьте нашим клієнтом вже сьогодні, завітавши до автосалону «Авто Акорд» за адресою: м. Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів, 3.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно