Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік вкрав металеві труби паркану від сусідки

Чоловік вкрав металеві труби паркану від сусідки
В ході проведення заходів під час операції «Мак», дільничні інспектори міліції Ужгородського РВ виявили викрадене майно у раніше судимого мешканця села Холмок. Нещодавно до чергової частини...

В ході проведення заходів під час операції «Мак», дільничні інспектори міліції Ужгородського РВ виявили викрадене майно у раніше судимого мешканця села Холмок.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно до чергової частини Ужгородського РВ звернулася мешканка села Холмок, яка повідомила, що з її дворогосподарства було викрадено 5 металевих труб, які слугували парканом. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала дану подію та розпочала пошуки крадія.

В той самий час, дільничні інспектори здійснювали відпрацювання по операції «Мак». В ході проведення заходів під час операції, на подвір’ї раніше судимого мешканця села Холмок, ними було виявлено нещодавно зниклі металеві труби. Даний мешканець виявився сусідом потерпілої від крадіжки жінки. Він, з метою уникнення покарання, категорично заперечував факт вчинення ним крадіжки, та заявив, що даний паркан ще з п’ятнадцять років тому побудував його батько і тому ці металеві труби належать саме йому. Проте жінка вказує, що паркан будував її дядько і відповідно труби є її власністю.

Реклама

Наразі речові докази, а саме п’ять металевих труб, вилучено. Досудове розслідування надалі триває.

Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно