Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові вулицю Сечені планують розчистити

У Берегові вулицю Сечені планують розчистити
Вчора, 5 червня, на засіданні виконкому міської ради розглядалося питання, щодо розвантаження вулиці Сечені, від місцевого будинку культури і майже до перехрестя вулиць Ілони Зріні та Тіноді....

Вчора, 5 червня, на засіданні виконкому міської ради розглядалося питання, щодо розвантаження вулиці Сечені, від місцевого будинку культури і майже до перехрестя вулиць Ілони Зріні та Тіноді. Останнім часом на цьому відрізку дороги твориться – хаос. Багато вантажних автомобілів, які підвозять товар на ринок часто залишаються там цілий день. Також багато підприємців, які працюють на ринку залишають свої мікроавтобуси на цьому відрізку дороги.

ВІДЕО ДНЯ

Такий спосіб завантаження дороги біля місцевого ринку ускладнює під’їзд спецтранспорту. Наприклад, пожежна машина через свої габарити не зможе проїхати на даному відрізку дороги, що зможе при стихійному лихові наробити багато проблем. Те ж стосується габаритних автівок іншого спецтранспорту.

Після довгого обговорення члени виконкому вирішили прийняти проект рішення, щодо встановлення відповідних знаків на цьому відрізку дороги, які будуть забороняти в’їзд на вулицю Сечені біля місцевого ринку. Також було прийнято рішення дозволити в’їзд підприємців, які будуть привозити товар до своїх торгових точок, але перебування автомобіля в цій ділянці дороги не має перевищувати більше 20 хвилин.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно