Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Правоохоронці затримали чотирьох злочинців на Хустщині

Правоохоронці затримали чотирьох злочинців на Хустщині
Четверо хлопців протягом 4 місяців скоїли 6 крадіжок у поштових відділеннях на Хустщині, за що їх можуть посадити на строк від 3 до 6 років. Один із учасників групи - неповнолітній. Вивчаючи...

Четверо хлопців протягом 4 місяців скоїли 6 крадіжок у поштових відділеннях на Хустщині, за що їх можуть посадити на строк від 3 до 6 років. Один із учасників групи - неповнолітній.

ВІДЕО ДНЯ

Вивчаючи маршрут, хлопці ретельно оглядали територію, бачили, що охоронець відсутній, камери відеоспостереження та вуличного освітлення немає. Проникнувши вночі до відділення, крадії брали все підряд, від олії до лотерейних квитків, виносили всю оргтехніку. Вранці працівник поштового відділення повідомила правоохоронців про крадіжку.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Правоохоронці оглянули приміщення, познімали відбитки пальців, провели подворові обходи та здійснили ряд оперативно-розшукових заходів.

Реклама

Невдовзі до міліції від працівника поштового відділення із сусіднього села надійшов дзвінок про злочин. Правоохоронці помітили, що всі крадіжки поштових відділень відбулися за однаковим сценарієм.

Під час проведення пошукових дій вдалося з’ясувати, що в одному з сіл бачили автомобіль марки ВАЗ-2107, у якому знаходилися четверо невідомих молодиків. Міліція вийшла на власника автомобіля та знайшов його пасажирів. Під час розмови з правоохоронцями хлопці зізналися у скоєному. Серед учасників злочину був один неповнолітній. Крадене злочинці приносили додому, а частину продавали.

Реклама

Під час проведення санкціонованого обшуку речові докази вилучили у одного з учасників у Рахівському районі.

Слідчим дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст..185 ч.3 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно