Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Свалявщині виявлено підприємства, які виплачували малу заробітну плату

На Свалявщині виявлено підприємства, які виплачували малу заробітну плату

На Свалявщині виявлено підприємства, які виплачували малу заробітну плату
З початку року у Свалявському районі виявлено 14 підприємств, які виплачували заробітну плату нижче встановленого середнього рівня мінімальної заробітної плати, ними додаткового сплачено 3,8 тис....

З початку року у Свалявському районі виявлено 14 підприємств, які виплачували заробітну плату нижче встановленого середнього рівня мінімальної заробітної плати, ними додаткового сплачено 3,8 тис. грн. податку на доходи з фізичних осіб.

ВІДЕО ДНЯ

Також виявлено 62 суб’єкти господарювання, які використовували працю найманих осіб без документального оформлення трудових відносин. Сума виплаченого їм доходу без утримання та перерахування до бюджету податків складала 78,1 тис. грн. На сьогодні ними сплачено 5,9 тис. грн. податку на доходи з фізичних осіб та 29,3 тис. грн. єдиного внеску.

За 5 місяців поточного року до місцевого бюджету від платників податків Свалявського району надійшло 24 млн. 751 тис. грн. платежів. Це на 1 млн. 63 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Реклама

Значне збільшення надходжень до місцевого бюджету спостерігається по основному бюджетоформуючому платежу – податку на доходи з фізичних осіб. Так, протягом січня – травня цього року надійшло 15 млн. 551 тис. грн. податку, що на 748,5 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. Варто зазначити, що його частка в бюджетах територіальних громад району складає 63 відсотки.

«Такі результати були досягнуті завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування та ефективній взаємодії з платниками податків шляхом надання їм якісного сервісного обслуговування та створення сприятливих умов для ведення бізнесу», – зазначив заступник начальника Свалявської ОДПІ Василь Розман.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно