Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Навідуючись у гості до свого хлопця, дівчина таємно крала гроші та речі в його родини

Навідуючись у гості до свого хлопця, дівчина таємно крала гроші та речі в його родини

Навідуючись у гості до свого хлопця, дівчина таємно крала гроші та речі в його родини
Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 18-річна мешканка міста про те, що останнім часом з помешкання її родини при невідомих обставинах зникають гроші та її...

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 18-річна мешканка міста про те, що останнім часом з помешкання її родини при невідомих обставинах зникають гроші та її одяг.

ВІДЕО ДНЯ

Прибувши за вказаною адресою, міліціонери дійшли висновку, що крадіжку могла скоїти особа, яка добре орієнтувалася у помешканні родини, знала, де саме господарі зберігають гроші. Тож тепер правоохоронці мали опитати всіх знайомих потерпілих, які буди вхожі в їхню оселю.

Вжитими заходами дільничних інспекторыв міліції було встановлено, що до вчинення правопорушення причетна 17-річна дівчина брата потерпілої. Вона є круглою сиротою, з самого малечку виховувалася в інтернаті, зараз навчається в Ужгороді та проживає в одному з гуртожитків міста.

Реклама

З’ясувалося, що познайомившись з ужгородським парубком дівчина частенько навідувалася до нього у гості, а так як він живе з батьками та сестрою, звичайно вже й до них. Зловмисниця обирала слушну мить, поки господарі не було вдома чи вони були зайняті по господарству, потроху крала зі схованки родини гроші, а з кімнати сестри хлопця одяг. Протягом двох місяців дівчині вдалося поцупити 2 100 гривень, три пари штанів та декілька кофтинок.

Вилучено речовий доказ – одяг. Гроші студентка встигла витратити на солодощі та їжу.

Реклама

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове слідство.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно