Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття не має боргів за спожитий газ

Закарпаття не має боргів за спожитий газ
Про це у четвер, 29 травня, повідомив заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс під час всеукраїнської селекторної наради, що пройшла під головуванням...

Про це у четвер, 29 травня, повідомив заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс під час всеукраїнської селекторної наради, що пройшла під головуванням Віце-прем’єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

ВІДЕО ДНЯ

- У Закарпатській області відсутня заборгованість за спожитий природний газ. За січень-квітень 2014 року проплата становить 109,5%. Підготовка до майбутнього опалювального сезону проходить у штатному режимі. Також в області діє Програма щодо переведення об’єктів соціальної сфери та освіти на альтернативні джерела енергії, що дозволить суттєво зменшити використання природного газу, - повідомив під час наради Михайло Рівіс.

Під час наради йшлося про необхідність забезпечення повної готовності до опалювального сезону до 15 жовтня 2014 року.

Реклама

В умовах підвищення тарифів, було прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги». Відповідно до цієї постанови, крім звичайного нарахування субсидій, будуть введені спеціальні компенсації додаткових витрат на комунальні послуги.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно