Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині шукали джерела фінансування для ремонту доріг

На Тячівщині шукали джерела фінансування для ремонту доріг
За домовленістю 20% від загальної суми ремонтних робіт беруть на себе підприємці, тоді як інші витрати (80%), зокрема на паливо, укладку, електроенергію, заробітну плату, надасть область. Минулого...

За домовленістю 20% від загальної суми ремонтних робіт беруть на себе підприємці, тоді як інші витрати (80%), зокрема на паливо, укладку, електроенергію, заробітну плату, надасть область.

ВІДЕО ДНЯ

Минулого тижня голова Тяячівської РДА Петро Голубка провів зустріч із представниками бізнесу та головою селищної ради Дубового Василем Носою.

Присутніми обговорено умови впровадження співробітництва між державою, органами місцевого самоврядування та приватним сектором з метою ремонту доріг у своєму населеному пункті.

Реклама

Оскільки погані дороги - наболіла проблема кожного мешканця, тим більше підприємців, адже це один з факторів, який прямолінійно впливає на розвиток бізнесу, то в результаті зустрічі між сторонами досягнуто позитивної домовленості. Представники бізнесу погодились провести інформаційну роботу з громадськістю та прикласти максимум зусиль, щоб вишукати кошти на бітум, а це 20% від загальної суми ремонтних робіт, тоді як інші витрати (80%), зокрема на паливо, укладку, електроенергію, заробітну плату, надасть область.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно