Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молода жінка споювала свого сусіда – 16-річного підлітка

Молода жінка споювала свого сусіда – 16-річного підлітка
До Іршавського райвідділу міліції звернулась за допомогою місцева жителька. Жінка поскаржилась, що зараз тільки ранок, а її 16-річний син уже знаходиться в стані алкогольного сп′яніння. Мати...

До Іршавського райвідділу міліції звернулась за допомогою місцева жителька. Жінка поскаржилась, що зараз тільки ранок, а її 16-річний син уже знаходиться в стані алкогольного сп′яніння. Мати попросила втрутитись у виховання сина правоохоронців.

ВІДЕО ДНЯ

По місцю проживання жінки було направлено працівників відділу кримінальної міліції у справах дітей Василя Волошиновського та Івана Боднара, які побачили заплакану маму та 16-річного підлітка у нетверезому стані. Мати розповіла, що її син вже не вперше знаходиться у такому стані, а винна в цьому їхня сусідка, яка його споює.

Мати спершу намагалась сама вирішити проблему з сусідкою, однак та на прохання матері не реагує.

Реклама

Правоохоронці відразу направились до згаданої 30-річної сусідки. Як з′ясувалось, ця жінка неодноразово запрошувала хлопця до себе додому, де він їй допомагав по господарству. А за виконану роботу хлопцеві наливала спиртного.

Хлопчина росте без батька, його вихованням займається лише мати. Наразі він навчається в одному з професійних ліцеїв, але через пияцтво часто пропускає уроки.

Реклама

За фактом споювання неповнолітнього слідчий Іршавського райвідділу міліції майор Олеся Зейкан відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.304 Кримінального кодексу України (Втягнення неповнолітніх у пияцтво). Тепер на згадану 30-річну сусідку очікує покарання.

УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно