Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція закликає мукачівців подбати про охорону свого житла

Міліція закликає мукачівців подбати про охорону свого житла
Із наближенням відпусток помешкання найчастіше стають об’єктами спроб пограбування. У зв’язку з цим розпочинається акція, під час якої підрозділи ДСО зможуть узяти житло під охорону за половину...

Із наближенням відпусток помешкання найчастіше стають об’єктами спроб пограбування. У зв’язку з цим розпочинається акція, під час якої підрозділи ДСО зможуть узяти житло під охорону за половину вартості монтажних робіт.

ВІДЕО ДНЯ

Квартира, що перебуває під охороною ДСО, знаходиться під цілодобовим наглядом професійного оператора пульту, - розповідають мукачівські правоохоронці. При будь-якому спрацюванні сигналізації на місце події негайно прибуде озброєний наряд Держслужби охорони.

Напередодні літа, коли люди від’їжджають на відпочинок, важливо поставити свою квартиру чи приватний будинок на охорону, адже це саме той період, коли здійснюється найбільше квартирних крадіжок. Акція ДСО «Квартира під охорону», триватиме до 30 травня 2014 року, зі знижкою у 50%.

Реклама

Нагадаємо, що окрім приватного житла, ДСО в посиленому режимі охороняє об’єкти державного значення та збройні магазини. У зв’язку із ситуацією, яка зараз склалася в країні, посилилася активність криміналітету, і тому охорона зброї зараз є одним з пріоритетних напрямів роботи служби.

Ми завжди закликаємо населення подбати про власну безпеку та безпеку майна заздалегідь, адже попередити злочин легше, аніж потім шукати винних.

Реклама

Отже, шановні громадяни! Подбайте про охорону власного житла, встановивши квартиру під охорону ДСО за акційною ціною. Звертайтесь до кол-центру Держслужби охорони за телефонами 0 800 502 220 або 0 800 211 000.

Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно