Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чергова недбалість дорожників: асфальт у калюжі, а поверх нього вантажівки (ФОТОФАКТ)

Чергова недбалість дорожників: асфальт у калюжі, а поверх нього вантажівки (ФОТОФАКТ)

Чергова недбалість дорожників: асфальт у калюжі, а поверх нього вантажівки (ФОТОФАКТ)
Останнім часом керівництво райдержадміністрації приклало чимало зусиль задля вирішення однієї з найболючіших проблем Тячівщини – ремонту доріг. Шляхом переговорів з представниками бізнесу, головами...

Останнім часом керівництво райдержадміністрації приклало чимало зусиль задля вирішення однієї з найболючіших проблем Тячівщини – ремонту доріг. Шляхом переговорів з представниками бізнесу, головами сільських, селищних рад та громадськістю, вдалось успішно налагодити державно-приватне партнерство в районі. Між сторонами було домовлено, що кошти на бітум, а це 20% від загальної суми ремонтних робіт, вишукує громада, інші витрати (80%), зокрема на паливо, укладку, електроенергію, заробітну плату, надає область.

ВІДЕО ДНЯ

Відтак, в результаті виконання домовленості обома сторонами, вже вчора дорожники розпочали ремонт автошляху у віддаленому гірському селі Усть-Чорна. Варто зауважити, що Тячівський район за останній складний період у державі, перший в області почав роботу по ремонту доріг. Оскільки дане питання серед найважливіших у районі, то голова райдержадміністрації Петро Голубка разом зі своїм заступником Василем Каганцем та депутатом Закарпатської обласної ради Василем Федурцею, здійснили робочу поїздку до Усть-Чорної, щоб особисто проконтролювати початок робіт. 1200314 086 1 Однак, прибувши на місце ремонту вони виявили вкрай несподівану картину.

Так як напередодні пройшов проливний дощ, дорожники, нехтуючи технічними нормами ремонту висипали асфальт у калюжі з водою і закатували катком. Дорожні знаки для позначення огородження місця ремонтних робіт були відсутніми, тож будь-який транспорт, в тому числі й лісовози, рухались по свіжому покритті і руйнували його. Начальника Тячівського райавтодору Михайла Немеша на місці не виявилось, тому причину такого халатного ставлення дорожників до своїх обов’язків очільник району з’ясовував у телефонному режимі або ж у самих робітників. Як вони пояснили, «гарячий асфальт треба було використати якнайшвидше».

Реклама
Чергова недбалість дорожників: асфальт у калюжі, а поверх нього вантажівки (ФОТОФАКТ) – 01

Нарікань на роботу районної дорожньої служби і досі було багато, як у місцевої влади, так і в громадськості. Оскільки в державі розпочалась пора змін, кожен керівник повинен був зрозуміти, що продовжувати нехтувати своїми обов’язками більше не можна, працювати треба добросовісно та відповідально, адже будь-яка діяльність знаходиться під пильним контролем влади та громадськості. Так як начальником райавтодору допущено таку безвідповідальність, знехтувавши стараннями керівництва району, людською працею та ресурсами, конкретну ситуацію не можна залишити без реагування і наразі в державній адміністрації розглядається питання про зняття Михайла Немеша з посади. Роботи по ремонту автошляхів, як і домовлено, будуть продовжуватись, проте, імовірніше за все, уже у співпраці з іншою підрядною організацією.

Реклама

Прес-служба Тячівської РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно