Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двоє хлопців викрали автомобіль, а коли їх впіймала міліція, то намагалися ввести правоохоронців в оману

Двоє хлопців викрали автомобіль, а коли їх впіймала міліція, то намагалися ввести правоохоронців в оману

Двоє хлопців викрали автомобіль, а коли їх впіймала міліція, то намагалися ввести правоохоронців в оману
Дільничні інспектори міліції Михайло Підгорняк та Василь Корсак, перебуваючи в добовому наряді мобільної групи, несли службу по вул.І.Франка в м.Хуст. Їм назустріч рухався автомобіль ВАЗ-2106 без...

Дільничні інспектори міліції Михайло Підгорняк та Василь Корсак, перебуваючи в добовому наряді мобільної групи, несли службу по вул.І.Франка в м.Хуст. Їм назустріч рухався автомобіль ВАЗ-2106 без увімкнених фар, що міліціонерам здалось дивним, тож вони вирішили поцікавитись, у чому справа. Дали знак водію, щоб зупинився, але замість зупинки той лише добавив газу. Під час його переслідування міліціонерами, водій автомобіля все ж зрозумів, що потрібно зупинитись.

ВІДЕО ДНЯ

Зупинившись на одній з вулиць Хуста, водій та його пасажир кинулись навтьоки у різні сторони. Але правоохоронці швидко наздогнали водія. Для з’ясування обставин його доставили у міськвідділ міліції, а автомобіль - на штрафмайданчик.

Оскільки водій не мав жодних документів, то вирішив міліціонерів ввести в оману. Назвався вигаданим іменем та стверджував, що взяв батьковий автомобіль для нічної прогулянки містом...

Реклама

Однак в цей час до чергової частини міськвідділу міліції зателефонував і сам власник автомобіля, який повідомив, що його автомобіль, який був припаркований на вул.І.Франка, вкрали. Власника чекав приємний сюрприз – його рідний ВАЗ на міліцейському штрафмайданчику. Ну а затримані хлопці зізнались, що стареньким «Жигулем» вони заволоділи навмисно.

Дану подію слідчий Володимир Бєлов за ст.289 ч.1 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Реклама

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно