Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Найближчим часом у "ПАДІЮНі" завершать ремонт даху

Найближчим часом у "ПАДІЮНі" завершать ремонт даху
У четвер, 22 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко оглянув приміщення Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН». У...

У четвер, 22 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко оглянув приміщення Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

ВІДЕО ДНЯ

У навчально-виховному закладі для дітей і молоді Закарпаття «ПАДІЮН» сьогодні займаються понад 4000 гуртківців, котрі здобувають знання і навички з художньо-естетичного та інших напрямів позашкільної освіти. У палаці працюють 8 відділів, 299 навчальних груп.

Попри популярність закладу, з 1986 року у ньому не проводилися ремонтні роботи, матеріально-технічна база суттєво застаріла, що, у свою чергу, значно погіршує функціонування центру творчої освіти області.

Реклама

У 2011 році заклад набув статус обласного.

- Після того, як заклад змінив статус на обласний, ми змогли розпочати ремонтні роботи. Зокрема, надважливим був ремонт даху. Ми вже чимало зробили, та, зважаючи, на складну економічну ситуацію, дофінансувати роботи складно. Загальна вартість - 3 млн. грн., більшу частину ми вже отримали і використали на ремонт, - розповіла директор «ПАДІЮНу» Світлана Ганущина.

Реклама

На сьогодні перекрито новим дахом 3 корпуси із 5-ти, загальною площею 2500 м. кв. Залишилось ще перекриття 2-х корпусів (1000 м. кв.). Також вже відремонтовано частину санвузлів та роздягалень.

- Цьогоріч на фінансування «ПАДІЮНу» передбачено понад 1 млн. 28 тис. грн. Попри непросту економічну ситуацію, переконаний, ця сума буде виділена і роботи з реконструкції та ремонту даху будуть завершені, - зазначив Валерій Лунченко.

Прес-центр ОДА

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно