Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Закарпатті ДАІ почала перевіряти ліцензії пасажирських автобусів

У Закарпатті ДАІ почала перевіряти ліцензії пасажирських автобусів

У Закарпатті ДАІ почала перевіряти ліцензії пасажирських автобусів
Дане питання особливо актуальне у сезон літніх відпусток та екскурсій. Заходи будуть тривати з 20 травня по 20 червня. Перш за все профілактична операція направлена на підвищення безпеки при...

Дане питання особливо актуальне у сезон літніх відпусток та екскурсій.

ВІДЕО ДНЯ

Заходи будуть тривати з 20 травня по 20 червня. Перш за все профілактична операція направлена на підвищення безпеки при перевезенні пасажирів, забезпечення дотримання законодавства пасажироперевізниками. Свою увагу працівники ДАІ передусім зосередять на нерегулярних перевезеннях пасажирів.

Працівники ДАІ спільно із представниками підрозділу Укртрансінспекції перевірять наявність ліцензій на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами у суб’єктів господарювання, технічну готовність автобусів, мікроавтобусів та іншого відповідного транспорту до експлуатації у літній період.

Реклама

Крім того, буде здійснюватися контроль за дотриманням водіями режиму праці та відпочинку, проходження ними обов’язкового медичного контролю перед виходом на маршрут.

«Передусім, працівники ДАІ увагу будуть приділяти транспортну, який здійснює перевезення організованих груп дітей до місць літнього відпочинку та звісно, і іншому пасажирському транспорту. У сезон екскурсій та відпусток збільшується кількість пасажирських перевезень відповідно і увага нашої служби до них зросте. Основна наша мета – забезпечити безпечне пересування громадян дорогами Закарпаття. Перевізники в свою чергу, також повинні про це подбати», – зазначив начальник ДАІ Закарпаття Михайло Бойчук.

Реклама

Інспектори ДАІ прослідкують аби водії пасажирського транспорту не перевищували швидкісний режим, дотримувалися правил проїзду залізничних переїздів, обгону, зупинки і стоянки та інших вимог правил дорожнього руху.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно