Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Державі потрібен лідер, який має хорошу команду і ним є Юлія Тимошенко – Віктор Донсков (ВІДЕО)

Державі потрібен лідер, який має хорошу команду і ним є Юлія Тимошенко – Віктор Донсков (ВІДЕО)

Державі потрібен лідер, який має хорошу команду і ним є Юлія Тимошенко – Віктор Донсков (ВІДЕО)
«Це кошмар», - так підсумував свою характеристику стану сьогоднішньої медицини Віктор Донсков, який 15 років – з 1972 по 1987 був головним лікарем ужгородського міського пологового будинку, 20 років...

«Це кошмар», - так підсумував свою характеристику стану сьогоднішньої медицини Віктор Донсков, який 15 років – з 1972 по 1987 був головним лікарем ужгородського міського пологового будинку, 20 років – до 2007-го, заступником головного лікаря Центральної міської лікарні, є одним із засновників анестезіологічної служби Закарпаття. Без продуманих реформ охорони здоров’я падає у прірву, - вважає лікар з кількадесятилітнім стажем, який і нині продовжує практичну роботу, а тому добре знає реалії сучасної медицини.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, колишню радянську систему охорони здоров’я взяли на озброєння в сучасній Швеції, у скандинавських країнах. А наші досвідчені медики навіть уявити не могли, що доживуть до часів, коли лікарям буде соромно дивитися в очі пацієнтам.

Щоб усе змінити, на думку Донскова, державі потрібен лідер, який має хорошу команду і прислуховується до думки практиків. І таким лідером, вважає Донсков, нині є Юлія Тимошенко. Вона сама мала справу з нашою медициною і як ніхто знає її потреби. Навіть, хоча любить Україну, змушена була лікуватися за кордоном.

Реклама

Бо, - розповідає, - заклади закривають, людей перетворили на прохачів. На Закарпатті кажуть: що маєш у жебі, таке й лікування отримаєш. «Швидку» треба гнати 20 км, щоб довезти хворого. Хоча часто буває, симптоматика така, що пацієнта не можна транспортувати. І це - в масштабах усієї держави. Детальніше – пряма мова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно