Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура направила справу Павла Нагірного до суду, йому загрожує до 10 років в’язниці

Прокуратура направила справу Павла Нагірного до суду, йому загрожує до 10 років в’язниці

Прокуратура направила справу Павла Нагірного до суду, йому загрожує до 10 років в’язниці
Прокуратурою Закарпатської області, до якої для об`єктивності розслідування було передано так звану «справу Нагірного», вже направлено до суду обвинувальний акт у цьому резонансному кримінальному...

Прокуратурою Закарпатської області, до якої для об`єктивності розслідування було передано так звану «справу Нагірного», вже направлено до суду обвинувальний акт у цьому резонансному кримінальному провадженні.

ВІДЕО ДНЯ

Досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 19 листопада 2012 року Павло Нагірний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки „Mitsubishi Pajero” на 68 км об’їзної дороги м. Хуст, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України - виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Daewoo Nexia GIX» за кермом якого була 32-річна жінка, а пасажирами – троє дітей.

Внаслідок трагічної ДТП жінка та її 7-річна донька загинули, а інші діти отримали серйозні травми. Натомість Павло Нагірний не зазнавши будь-яких серйозних тілесних ушкоджень, покинув місце трагедії. В подальшому він намагався різними методами уникнути правосуддя і навіть переховувався в Угорщині де його було знайдено та екстрадовано в Україну.

Реклама

Відтак, прокуратура обґрунтовано звинувачує Нагірного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 КК України, - порушення Правил безпеки дорожнього руху України особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб та середньої тяжкості тілесні ушкодження потерпілим.Тож, тепер слово за судом, який і має вирішити долю обвинуваченого.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно