Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

10-річна школярка вкрала у однокласниці телефон

10-річна школярка вкрала у однокласниці телефон
З’ясувалося, що на перерві перед останнім уроком школярка пішла разом з одноклассниками гратися на двір навчального закладу, а телефон залишила у класі, в кишені рюкзака. Тим часом малолітня...

З’ясувалося, що на перерві перед останнім уроком школярка пішла разом з одноклассниками гратися на двір навчального закладу, а телефон залишила у класі, в кишені рюкзака. Тим часом малолітня правопорушниця переконавшись, що її ніхто не бачить, забігла до класу та викрала з рюкзаку своєї однолітки мобільний телефон. Після чого телефон відключила й сховала його в кущах на продвір’ї, щоб після закінчення уроків забрати чужий мобільний телефон додому.

ВІДЕО ДНЯ

Міліціонери вжили заходи і швидко вийшли на слід недосвідченої малолітньої зловмисниці. За фактом крадіжки слідчим відділом ужгородської міліції було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 КК України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Однак, відповідати за свої дії дівчинка не буде, адже вона ще не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність. За її безглуздий вчинок доведеться відповідати батькам. Мама й тато запевнили міліціонерів, що стануть більше приділяти уваги вихованню доньки і, що подібне більше не повториться.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно