Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Візитка дільничного інспектора стала у нагоді жінці із села Кушниця при розшуку сина

Візитка дільничного інспектора стала у нагоді жінці із села Кушниця при розшуку сина

Візитка дільничного інспектора стала у нагоді жінці із села Кушниця при розшуку сина
Протягом цілої ночі іршавські правоохоронці шукали 15-річного хлопця із села Кушниця, якого під ранок дільничний інспектор знайшов у родичів. Вже було далеко за північ, коли до чергової частини...

Протягом цілої ночі іршавські правоохоронці шукали 15-річного хлопця із села Кушниця, якого під ранок дільничний інспектор знайшов у родичів.

ВІДЕО ДНЯ

Вже було далеко за північ, коли до чергової частини Іршавського райвідділу міліції повідомив старший дільничний інспектор міліції майор Іван Коваль, що до нього звернулась 41-річна мешканка с.Кушниця. Жінка повідомила про зникнення 15-річного сина.

У село відразу виїхала слідчо-оперативна група. На пошуки хлопця було орієнтовано весь особовий склад райвідділу міліції. Дільничний, незважаючи на пізній час, відвідав всіх знайомих та друзів хлопця, однак пошуки не дали позитивного результату.

Реклама

Майже під ранок дільничний зайшов до родичів хлопця, де і виявив сплячого зниклого хлопця.

Як розповіла мати, того дня вона трохи пригостилась спиртним. Її син, коли побачив, що мати нетвереза, пішов із дому до своїх родичів, які надали йому вечерю та нічліг. Однак матері спокою не було, спочатку сина вона намагалась розшукати самотужки, а далі здогадалась про візитку дільничного інспектора міліції, яку їй ще взимку дав дільничний. На цій картці вона знайшла номер мобільного телефону і повідомила про зникнення сина дільничному Івану Ковалю.

Реклама

З сином та матір′ю начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Василь Волошиновський провів профілактичну бесіду. Жінка вдячна дільничному Ковалю за візитку, яка їй допомогла розшукати сина. Вона сама виховує двох неповнолітніх дітей, так як її чоловік помер. До слова, хлопець непогано вчиться, без поважних причин не пропускає заняття у школі, а коли залишився у родичів ночувати, то просто забув повідомити про це матір...

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно