Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Сваляві горів будинок, який вже декілька разів до того охоплювала вогняна стихія

У Сваляві горів будинок, який вже декілька разів до того охоплювала вогняна стихія

У Сваляві горів будинок, який вже декілька разів до того охоплювала вогняна стихія
Пожежа виникла в одній із кімнат житлового будинку, який належить 47-річному власнику. Загорання помітили сусіди, які й повідомили рятувальників. За словами очевидців, даний будинок зажив недоброї...

Пожежа виникла в одній із кімнат житлового будинку, який належить 47-річному власнику. Загорання помітили сусіди, які й повідомили рятувальників. За словами очевидців, даний будинок зажив недоброї слави серед місцевого населення, адже вогняна стихія сюди навідується вже не вперше. Перед цим будинок горів два роки тому, а ще кілька років до того, внаслідок отруєння продуктами горіння, тут загинула бабця теперішнього господаря.

ВІДЕО ДНЯ

Цього разу причиною пожежі швидше за все стало необережне поводження з вогнем. Власник оселі зі свого помешкання влаштував такий собі притулок для місцевих безхатченків. Бажаючі могли тут обігрітися, зготувати собі щось попоїсти та переночувати. Оскільки в будинку вже давно нема електрики та опалення, то замість цього люди використовували багаття, яке розкладали прямо в житловій кімнаті. Ймовірніше за все, воно й призвело до пожежі.

На місці події працювала черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява. Професіоналам знадобилося 30 хвилин, щоб приборкати стихію.

Реклама

В результаті пожежі було знищено 13 кв. мперекриття та покрівлі хати, ліжко та меблеві конструкції, що знаходилися в осередку загорання, та пошкоджено7 кв. мдерев’яної підлоги. Остаточні прямі збитки встановлюються.

На пожежі обійшлося без травмованих та загиблих.

Реклама

УДСНС України у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно