Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Балога пообіцяв сільським головам Міжгірщини та Рахівщини по 5000 доларів

Балога пообіцяв сільським головам Міжгірщини та Рахівщини по 5000 доларів

Балога пообіцяв сільським головам Міжгірщини та Рахівщини по 5000 доларів
Днями у Міжгір’ї під виглядом обговорення проблем місцевого самоврядування голова Закарпатської облради Іван Балога у садибі «Смерекова хата» зібрав 20-х сільських голів району на...

Днями у Міжгір’ї під виглядом обговорення проблем місцевого самоврядування голова Закарпатської облради Іван Балога у садибі «Смерекова хата» зібрав 20-х сільських голів району на агітаціно-профілактичну бесіду з організації виборчої кампанії свого патрона Петра Порошенка. Про це редакцію повідомив один із сільських голів Міжгірщини, котрий, дізнавшись про формат зустрічі, відмовився відвідувати подібний пропагандистський захід.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік з міркувань безпеки попросив не вказувати його ім’я та прізвище. Він розповів, що усім сільським головам за агітаційну роботу на користь Петра Порошенка голова облради особисто роздав по 5 тисяч гривень. За ці гроші керманичі сіл Міжгірщини повинні організувати у потрібному руслі виборчий процес та «промити» односельчанам мізки.

Загалом, зі слів чоловіка, Іван Балога пообіцяв кожному сільському голові за виборчу кампанію по 5 тисяч доларів!!! Сільський голова також інформує, що подібні бесіди вже ведуться від імені того ж голови облради і з нечистим на руку духовенством, котре за винагороду уже нині-завтра буде обробляти жителів Міжгірщини і направляти на «істинний путь життя по-новому»…

Реклама

До слова таку ж «робочу» зустріч Іван Балога вже провів у Рахівському районі. Там майже усі сільські голови збиралися у Великому Бичкові. Під таким же приводом «зміцнення впливу місцевого самоврядування на громаду» голова облради саме до виборів Президента планує відвідати кожен район краю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно