Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Власники автомобілів з транзитними номерами привітали ветеранів по-своєму

Власники автомобілів з транзитними номерами привітали ветеранів по-своєму

Власники автомобілів з транзитними номерами привітали ветеранів по-своєму
В Ужгороді активісти Західноукраїнської асоціації власників транзитних авто (ЗАВТРА) вирішили по-своєму привітати ветеранів обласного центру Закарпаття. Для цього до Дня перемоги організували...

В Ужгороді активісти Західноукраїнської асоціації власників транзитних авто (ЗАВТРА) вирішили по-своєму привітати ветеранів обласного центру Закарпаття. Для цього до Дня перемоги організували колишнім воякам пільговий автобус до термальних басейнів у Косино.

ВІДЕО ДНЯ

– Спочатку ми планували на 9 травня організувати 5-10 наших автомобілістів з іноземними номерами аби безкоштовно довозити ветеранів на урочистості на Пагорбі слави в Ужгороді, – розповідає голова ГО «ЗАВТРА» Павло Білецький. – Однак, у обласній раді ветеранів нам повідомили, що через скасування масових заходів, більшість їхніх літніх колег залишиться вдома. Крім того, ми наштовхнулися на бюрократію Ужгородської міської ради, коли намагалися дізнатися списки ветеранів Великої вітчизняної війни, аби з ними безпосередньо зв’язатися. Нашого активіста просто почали ганяти кабінетами, у останньому з яких йому сказали, що такої інформації надати не можуть…

Відтак голова ради Ветеранів Ужгорода Володимир Коваленко попросив активістів допомогти з довезенням 11 травня 26 членів міської ради ветеранів на термальні басейни Косина, що на Берегівщині. ГО «ЗАВТРА» пристала на таку пропозицію й організувала спільно з місцевим автоперевізником Олексієм Кулею пільговий автобус на 26 місць.

Реклама

– Це – невеличке наше «спасибі» вам за те, що свого часу відвоювали нашу нинішню свободу, – звернувся до голови міської ради Ветеранів Володимира Коваленка зам голови ГО «ЗАВТРА» Василь Марадик, проводжаючи з Ужгорода автобус із визволителями (на фото).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно