Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Неповнолітній мешканець Перечина вчинив крадіжку в день свого народження

Неповнолітній мешканець Перечина вчинив крадіжку в день свого народження

Неповнолітній мешканець Перечина вчинив крадіжку в день свого народження
Очевидно, не придумавши нічого кращого, аби відзначити та запам’ятати святкування свого сімнадцятиліття, хлопець викрав одяг, що сушився на мотузці у дворогосподарстві одного з житлових будинків...

Очевидно, не придумавши нічого кращого, аби відзначити та запам’ятати святкування свого сімнадцятиліття, хлопець викрав одяг, що сушився на мотузці у дворогосподарстві одного з житлових будинків міста. Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань Перечинського райвідділу міліції з попередньою правовою кваліфікацією – частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

ВІДЕО ДНЯ

Наступного дня по тому до Перечинського райвідділу міліції по допомогу звернулася потерпіла. Каже, завжди на ніч залишала білизну сохнути у дворі, ніколи ніхто не зарився на її майно. А цієї ночі невідомі гості поцупили мокрий одяг з мотузки на суму понад 400 гривень. Забрали все: дитячі речі, дорослі футболки та брюки. Хоч сума за нинішніми мірками і не дуже велика, але все ж шкода. Та й діло принципу, - каже жінка, - якщо украли, хай відповідають за скоєне.

Пошуками невідомих крадіїв займалися оперативні служби райвідділу міліції. В тому числі і сектор кримінальної міліції у справах дітей. Начальник сектору Михайло Пекар проводив перевірку неповнолітніх осіб, що перебувають на обліку служби і могли бути причетні до вчинення даного злочину. Завдячуючи проведеним заходам результат не забарився. Особу, що скоїла дану крадіжку, невдовзі було встановлено. Ним і виявився сімнадцятилітній мешканець райцентру. Наразі по даній справі проводиться досудове розслідування.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно