Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво закарпатської міліції вшанувало ветеранів Великої Вітчизняної війни

Керівництво закарпатської міліції вшанувало ветеранів Великої Вітчизняної війни

Керівництво закарпатської міліції вшанувало ветеранів Великої Вітчизняної війни
Сьогодні, 9 травня, в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. У них взяло участь і керівництво закарпатської міліції. Зранку біля пам′ятника...

Сьогодні, 9 травня, в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. У них взяло участь і керівництво закарпатської міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Зранку біля пам′ятника воїнам-визволителям на українсько-словацькому кордоні в Ужгороді зібралося керівництво області, м.Ужгорода та правоохоронних органів, а також група сивочолих ветеранів.

Першими квіти до монумента радянським воїнам поклали голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко та його перший заступник Андрій Сербайло.

Реклама

Квіти від міліції поклали в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник Сергій Шаранич і його перший заступник підполковник Сергій Росоха.

Після цього відбулося покладання квітів до пам′ятника радянським воїнам біля готелю «Закарпаття» та на кладовищі Кальварія.

Реклама

На честь загиблих героїв було дано урочистий салют, а духовий оркестр виконав Гімн України.

Далі в Ужгороді відбулася паралельна акція - покладання квітів до монумента загиблим воїнам, в якій взяли участь більше сотні ветеранів Великої Вітчизняної війни, війни в Афганістані, рядові ужгородці. Учасники акції пройшли колоною від Ужгородської мерії до кладовища Кальварія.

Працівники закарпатської міліції, разом із учасниками громадських формувань та небайдужими громадянами, забезпечували охорону громадського порядку під час масових заходів по відзначенню Дня Перемоги в краї. Порушень правопорядку не допущено.

Реклама

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно