Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Силовий блоку Майдану заявляє про провокацій закарпатського "Правого сектору"

Силовий блоку Майдану заявляє про провокацій закарпатського "Правого сектору"

Силовий блоку Майдану заявляє про провокацій закарпатського "Правого сектору"
Днями «Правий сектор Закарпаття» поширив у ЗМІ заяву, у якій розповів, що на Закарпатті, за їхньою достовірною інформацією, за прямою вказівкою Медведчука в Ужгороді плануються події за одеським...

Днями «Правий сектор Закарпаття» поширив у ЗМІ заяву, у якій розповів, що на Закарпатті, за їхньою достовірною інформацією, за прямою вказівкою Медведчука в Ужгороді плануються події за одеським сценарієм. Для цього ніби то на Закарпаття привезли групу озброєних бійців та розмістили їх у санаторії «Лісова казка» для охорони маєтку «Ведмежа діброва». У заяві йдеться про велику кількість (18-20 чоловік) озброєних автоматичною зброєю людей в камуфляжах, які наводять жах на навколишні села.

ВІДЕО ДНЯ

У відповідь на цю заяву координатор Силового блоку Майдану Олександр Білик оприлюднив свій коментар та відповідну заяву.

– Уже протягом двох місяців щодня по двоє наших офіцерів несуть чергування неподалік «Ведмежої діброви» аби запобігти мародерству, яке вже мало місце у цьому маєтку (викрадення картин на 10 мільйонів гривень з дачі Медведчука), – розповідає пан Олександр. – Ще раз наголошую: по двоє офіцерів, у яких закарпатський «ПС» угледів 20 озброєних бойовиків, які наводять жах на місцеве населення.

Реклама

Координатор силового блоку каже, що ще під час боїв на Майдані до них по допомогу зверталося цивільне населення. Зараз до них так само звернулися представники громадськості Закарпаття, яких обурюють безчинства, самосуди, грабежі та зухвала поведінка місцевого «Правого сектору».

– Тому ми тут, аби нейтралізувати будь-які незаконні дії цих «гарячих хлопців», – продовжує Олександ Білик. – Хочу також зауважити, що ми ще кілька місяців тому інформували керівника закарпатського ПС Олександра Сачка про мету нашого візиту. Тому схожі заяви з боку цієї структури є нічим іншим, як заказухою і провокацією. Нині неозброєним оком видно, що на Закарпатті, судячи з вибірковості люстрації, виконавців люстрування та ресурсів, на яких усе це описується, відбувається спроба захоплення влади однією сім’єю.

Реклама

Для цього прибирають неугодних і готують владні крісла для тієї ж родини з Мукачева. Якщо закарпатський ПС таким чином збирається розбудовувати нову Україну, то нам із ними не по дорозі. Держслужбовці мають служити народу, а не одній сім’ї, як це було у випадку із уже поваленим Януковичем. Нині ж аналогічна схема проектується на Закарпатті. У зв’язку з цим ми заявляємо, що дії «Правого сектору» у Закарпатті сприймаються як звичайне мародерство на виконання замовлення Віктора Балоги – місцевого князька, що не хоче виконувати брудну роботу власноруч. Тому ми звертаємось до представників «Правого сектору», передусім тих, хто разом з нами на барикадах Майдану боровся з режимом Януковича. Не продавайтеся за 30 срібняків, не ставайте іудами! Ми звертаємось до виконуючого обов’язки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови УМВС Закарпатської області Сергія Шаранича з вимогою вжити заходів для встановлення порядку на Закарпатті, захисту пересічних громадян області. Україна здобула можливість по-новому будувати власне майбутнє — відкрито, прозоро та демократично. Саме цим треба сьогодні займатись.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно