Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградові відбувся турнір з міні-футболу імені Теодора Ромжі

У Виноградові відбувся турнір з міні-футболу імені Теодора Ромжі

У Виноградові відбувся турнір з міні-футболу імені Теодора Ромжі
Днями у м. Виноградові на спортивному майданчику Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №8 був проведений турнір з міні-футболу імені блаженного Теодора Ромжі між юнаками греко-католицьких парафій...

Днями у м. Виноградові на спортивному майданчику Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. №8 був проведений турнір з міні-футболу імені блаженного Теодора Ромжі між юнаками греко-католицьких парафій Виноградівського району. Турнір цей проводиться щорічно впродовж декількох років і з кожним роком набирає популярності. Підтвердження цьому є те, що на змагання зібралося 11 команд з Виноградова, Текова, Олешника, Королево-парафія, Горбки, Веряця, Підвиноградів, В.Копаня, М.Копаня, Королево-монастир та Фанчикова, яких представляли їх духовні наставники – отці Мирослав Сипко, Даниіл Бендас, Любомир Дідик, Роман Василинка, Василь Бровді, Степан Федорко, Іван Шетеля, Ласло Трещуло, Андрій Пацак.

ВІДЕО ДНЯ

На запрошення отця Мирослава Сипко також долучилося до організації та проведення турніру Виноградівське районне представництво Національного олімпійського комітету України (голова – Боршош І.І.).

Учасників змагань наставники благословили молитвою. Згідно регламенту змагань, команди-учасники були розбиті на дві підгрупи, а ігри проходили по кубковій системі. Отже, у фіналі зустрілися команди Текова та Великої Копані. На цей раз перемогу та І місце святкували юні футболісти Текова, другою стала команда Великої Копані, третє місце виборола команда Королева-парафії.

Реклама

Всі учасники змагань отримали олімпійські сертифікати, переможці та призери – олімпійську літературу. Також були визначені кращі гравці турніру, які отримали олімпійські щоденники від Закарпатського відділення НОК України:

кращим воротарем визнано Поповича Сергія – В.Копаня;

Реклама

кращим захисником визнано Уйфолуші Йосипа – Теково;

кращим нападаючим визнано Свереняка Сергія – Королево-парафія.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно