Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новопризначений голова Тячівської РДА провів свій перший прийом громадян

Новопризначений голова Тячівської РДА провів свій перший прийом громадян

Новопризначений голова Тячівської РДА провів свій перший прийом громадян
Сьогодні в державній адміністрації відбувся особистий прийом громадян під керівництвом голови райдержадміністрації Петра Голубки. Участь у проведенні також взяли перший заступник голови державної...

Сьогодні в державній адміністрації відбувся особистий прийом громадян під керівництвом голови райдержадміністрації Петра Голубки.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у проведенні також взяли перший заступник голови державної адміністрації Василь Каганець, начальник Управління Держкомагенства у Тячівському районі Богдан Немеш, начальник Тячівського управління соціального захисту населення Олександр Югас, начальник Дубівського управління соціального захисту населення Михайло Цірик, завідувач сектору по роботі зі зверненнями громадян Віталія Майор та начальник відділу архітектури та містобудування, головний архітектор району Оксана Маркова.

Розраховуючи на допомогу та підтримку у вирішенні своїх проблем до новопризначеного очільника району звернулись троє мешканців різних населених пунктів Тячівщини. Основні питання, що хвилювали людей, стосувались спірного питання у сфері земельних відносин, видачі рішення на будівництво об’єкту та процесу виходу на пенсію.

Реклама

Так, 55-річна мешканка Лопухова Павлюк Юлія просила посприяти у питанні працевлаштування. Жінці складно знайти роботу, адже за станом здоров’я вона не може важко працювати, а маючи лише 24 роки трудового стажу поки що не має права вийти на пенсію.

Сім’я Куцин із села Калини звернулись по допомогу у вирішенні питання, що стосується видачі рішення сільської ради на будівництво дитячого кафе. За словами чоловіка, йому безпідставно не дають дозвіл на реалізацію проекту. А жителька села Нересниця Олена Фіцай звернулась до очільника району з проханням втрутитись у ситуацію з виділенням земельних ділянок сусідові та своєму синові, адже вважає їх несправедливими.

Реклама

За підсумками розгляду звернення мешканців району голова державної адміністрації Петро Голубка запевнив, що проблемні питання, які потребують додаткового вивчення, будуть детально опрацьовані спеціалістами та вирішені в рамках законодавства України.

В цілому учасниками прийому опрацьовано шляхи вирішення усіх питань, надано відповідні роз’яснення та рекомендації.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно