Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Громадські активісти подарували дітям Берегова та їх батькам незабутнє свято

Громадські активісти подарували дітям Берегова та їх батькам незабутнє свято

Громадські активісти подарували дітям Берегова та їх батькам незабутнє свято
Днями на центральній площі Берегова діти мали абсолютно безкоштовну нагоду отримати море позитивних емоцій та подарунків. Адже 3 травня за організаторства та ініціативи громадських організацій...

Днями на центральній площі Берегова діти мали абсолютно безкоштовну нагоду отримати море позитивних емоцій та подарунків.

ВІДЕО ДНЯ

Адже 3 травня за організаторства та ініціативи громадських організацій «Подаруй надію», «Наша спадщина» та партнерів з «Fusion International» на пл. Кошута облаштували два безкоштовні батути, моделювання з повітряних кульок, аквагрим та безпрограшна безоплатна подарункова лотерея. А аніматори у цікавих костюмах частували солодощами всіх перехожих. Тож, бажаючих взяти участь у родинному фестивалі виявилося вдосталь! Як розповідають організатори, ідея свята виникла через різні проблеми, які, на жаль, дуже часто трапляються у сучасних сімях. І, аби об’єднати членів родин, зміцнити їх контакти було влаштовано такий сімейний фестиваль. До речі, найменшому учаснику команди благодійників 7 років. У Берегові добродійники вже не вперше. Нагадаємо, взимку проект «Подаруй надію» ініціював конкурс серед школярів міста.

Свято у Берегові розпочалося зі спільного виконання Гімну України, а далі ведучими програми були координатор акції Роман Голованов та Наталя Габор, яка перекладала гостя на угорську мову. Окрім веселощів та солодощів діти із запалом брали участь у спортивних конкурсах. Найзахоплюючим із них виявилося перетягування канату, до якого приєдналися навіть дорослі. Піднімали настрій малечі та їх батькам і танці та пісні. Проте найочікуванішими цього дня можна було назвати результати лотереї, зареєструватися в якій потрібно було на початку свята. Отож, більше ста переможців отримали різноманітні подарунки: починаючи від м’яких іграшок і закінчуючи предметами гігієни.

Реклама

Загалом участь у родинному фестивалі взяли близько двох сотень дітей міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно