Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла" на власному полі познущалася над "Волинню" – 6:0

"Говерла" на власному полі познущалася над "Волинню" – 6:0
В одному з останніх турів чемпіонату України "Говерлі" випало прийняти "Волинь", яка випереджала сьогоднішніх суперників у таблиці на п'ять пунктів. Можливо, саме цей фактор і зіграв визначальну роль...

В одному з останніх турів чемпіонату України "Говерлі" випало прийняти "Волинь", яка випереджала сьогоднішніх суперників у таблиці на п'ять пунктів. Можливо, саме цей фактор і зіграв визначальну роль у звітному поєдинку. Адже ці два колективи вже забезпечили собі збереження прописки на наступний сезон в УПЛ.

ВІДЕО ДНЯ

Господарі швидко "розмочили" рахунок у матчі. Бабатунде грубо помилився з передачею, яку перехопив Буяльський і відразу віддав на хід Шацьких в штрафну. Максим відтер корпусом одного захисника і з близької відстані вразив кут воріт Неділька. Якщо після першого пропущеного гола гості ще намагалися атакувати і шукати шляхи для відповідного м'яча, то після другого - все на цьому припинилося. Гравці "Говерли " заробили лише другий кутовий у матчі, після подачі якого Серж Акакпо у високому стрибку забив другий командний гол.

Господарі і не думали зупинятися, бо через кілька хвилин Шацьких зі стандартного положення хитро покотив у штрафну на правий край Фещуку, який точним ударом не залишив у справ бідного голкіпера. Розчарування Дикого вже тоді не було меж, він ще до перерви змінив Редвана Мемешева, замість якого випустив Матея. Чи варто говорити, що така перестановка не поліпшила гру гостей?

Реклама

Після стартового відрізка другої половини багато хто, напевно, припускали, що футболісти "Говерли" не будуть рвати жили, а легко відбігають поєдинок. Але у справу втрутився видалення Скоби, який в грубому підкаті зіграв проти свого суперника. Таким розвитком подій господарям гріх було не скористатися.

Незабаром простріл, який вийшов на заміну Трухіна в центр штрафного легко перетворив у гол Кочіш, а двома хвилинами пізніше, вже захисник Лисицький обіграв Неділько і забив вже у фактично порожні ворота. Але і на цьому ужгородці не заспокоїлися. Прямо перед фінальним свистком, напевно, самий непомітний герой матчу, Шарпар технічно зі штрафної упакував м'яч у дальній кут воріт воротаря.

Реклама

6:0 - історичну перемогу сьогодні здобув колектив В'ячеслава Грозного, а от нам залишається тільки здогадуватися, що було, якщо б на лавці був присутній головний тренер Волині.

Сергій Куванжи

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно