Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ОПОРА зафіксувала організований звіз людей автобусами на мітинг за Петра Порошенка у Закарпатті (ФОТОФАКТ)

ОПОРА зафіксувала організований звіз людей автобусами на мітинг за Петра Порошенка у Закарпатті (ФОТОФАКТ)

ОПОРА зафіксувала організований звіз людей автобусами на мітинг за Петра Порошенка у Закарпатті (ФОТОФАКТ)
Кандидат у Президенти України – П. Порошенко 1-го травня провів зустіріч з виборяцями в Ужгороді. Спостерігач ОПОРИ за кілька хвилин до початку дійства зафіксував, як на прилеглу вулицю під’їхали...

Кандидат у Президенти України – П. Порошенко 1-го травня провів зустіріч з виборяцями в Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Спостерігач ОПОРИ за кілька хвилин до початку дійства зафіксував, як на прилеглу вулицю під’їхали три автобуси (АС4944АЕ, АО6796АХ, АО7942АН), з яких оргнізовано вийшли люди із національними стягами та прапорами із символікою П.Порошенка. Усі вони попрямували до сцени. Водій одного із автобусів розповів, що привіз людей з міста Чоп, по закінченню зустрічі туди їх і відвезе.

Сама зустріч кандидата з виборцями в обласному центрі пройшла на площі перед драмтеатром, зі сцени на початку виступив гурт «Плач Єремії», у кінці – Тарас Петриненко. П.Порошенко та Ю.Луценко донесли людям, серед іншого, такі месиджі:

Реклама

- П.Порошенко рейтинговий кандидат, тому має перемогти у 1 турі, щоб зекономити гроші і не нагнітати ситуації із 2 туром;

- П.Порошенко вміє домовлятися;

Реклама

- П.Порошенко бачить Закарпаття як частину Європи, найближчим часом Україна стане частиною Європейські сім'ї, українці зможуть подорожувати Європою без віз;

- П.Порошенко заробив гроші чесно у бізнесі, на фабриці «Рошен» достойна зарплата;

- переговори з терористами на сході, котрі калічать і вбивають, недоречні, терористи розуміють лише мову сили;

Реклама

- обов’язкове проведення дострокових парламентських виборів.

ОПОРА зафіксувала організований звіз людей автобусами на мітинг за Петра Порошенка у Закарпатті (ФОТОФАКТ) – 01

На зустрічі П.Порошенка з виборцями в обласному центрі помічені керівники міст Ужгорода, Мукачева, Чопа, голови кількох райрад області, а також довірена особа кандидата – в.о. ректора Ужгородського національного університету Володимир Смоланка. У кінці зі сцени кандидату були зачитані лише кілька питань, які, за словами ведучих, надійшли шляхом передачі записок. Питання несли у собі позитивний інформаційний посил. По закінченні П.Порошенко пройшовся площею у тісному оточенні людей, які брали від нього автографи на зазадалегідь підготовлених листівках із символікою кандидата.

Також 1 травня П.Порошенко завітав на Закарпатті до міст обласного значення – Мукачева та Хуста.

Як передають спостерігачі ОПОРИ, на цю зустріч у Хусті людей із м.Виноградів підвозили централізовано автобусами (зафіксували тільки один номер – АО4336ВС). Організовували довезення людей депутат обласної ради від Єдиного Центру Юдіта Петеї та голова районної ради, представник цієї ж партії, Олег Любімов, про що й повідомив представника ОПОРИ. У Хусті на зустрічі ведучі оголосили про присутність там виборців ще з 5 районів області.

За інформацією ОПОРИ у Хусті на дійстві помічені депутати районних рад та сільські голови. Присутніми були також голова обласної ради Іван Балога, народні депутати України Павло Балога та Василь Петьовка (обидва – довірені особи кандидата).

У місті Мукачево П.Порошенко з’явився на сцені разом із міським головою З.Ленд’єлом та головою обласної ради І.Балогою, втім перед людьми виступив лише кандидат. Під час виступу П.Порошенко доніс ті ж інформаційні посили своєї кампанії, що й в Хусті та Ужгороді. Зі сцени були зачитані лише кілька питань (хто ж в українській владі дозволяє вільно пересуватись військам окупанта по території України? Чи можна заборонити Компартію та Партію регіонів в Україні? Що робити з нестабільністю української економіки та знеціненням гривні? А також з запитання про долю будівництва Бескидського тунелю), які, за словами ведучих, надішли шляхом передачі записки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно