Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вчора на Іршавщині під час грози блискавка влучила у 17-річну дівчину

Вчора на Іршавщині під час грози блискавка влучила у 17-річну дівчину

Вчора на Іршавщині під час грози блискавка влучила у 17-річну дівчину
Вчора в селі Малий Раковець на Іршавщині блискавка влучила у 17-річну школярку. Малий Раковець – гірське село, розташоване у підніжжі трьох гір – Тупого, Китиці, Товстої. – Пішла в реанімаційне...

Вчора в селі Малий Раковець на Іршавщині блискавка влучила у 17-річну школярку. Малий Раковець – гірське село, розташоване у підніжжі трьох гір – Тупого, Китиці, Товстої.

ВІДЕО ДНЯ

– Пішла в реанімаційне відділення, де лежить потерпіла, довідатися, що то вчора сталося, – розповідає жінка по телефону. – Сніжана (так звати дівчину, в яку влучила блискавка) разом зі своєю мамою та бабусею копали картоплю на березі під лісом. То було в півчетвертої після обіду. За Тупим погримувало, видно, там була буря, йшов дощ. Несподівано вдарив грім. Жінки впали, за кілька хвилин отямилися і підвелися, побачили непритомну Сніжану.

При собі вона мала два телефони в кишені, у вухах у неї були навушники. Бабуся з мамою почали кликати на допомогу. Прибігли сусіди, які неподалік копали картоплю на своїх ділянках. Швидко викопали яму і закопали Сніжану. У неї було обпечене черево. Викликали швидку. Машина не змогла під’їхати до місця, бо там дороги нема, то люди знесли Сніжану вниз на руках. Медики надали першу допомогу і повезли в реанімаційне відділення Іршавської лікарні.

Реклама

Сьогодні Сніжана прийшла до тями, але каже, що нічого не пам’ятає, не знає, що з нею вчора трапилося. Цілу ніч біля неї була мати. Батько на заробітках. Родичі почали збір коштів на лікування.

Тетяна Грицищук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно