Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові боржники висловили невдоволення роботою водоканалу

У Берегові боржники висловили невдоволення роботою водоканалу

У Берегові боржники висловили невдоволення роботою водоканалу
30 квітня на засіданні виконавчого комітету Берегівської міської ради було піднято питання про «завищені» тарифи на послуги водопостачання та водовідведення і в цілому незадовільну роботу ТОВ...

30 квітня на засіданні виконавчого комітету Берегівської міської ради було піднято питання про «завищені» тарифи на послуги водопостачання та водовідведення і в цілому незадовільну роботу ТОВ «Водоканал Карпатвіз». «Цілодобове водопостачання забезпечується в місті ще з весни 2008 року.

ВІДЕО ДНЯ

«Способи збору платежів за спожиті послуги є дуже жорсткими», — заявив один з боржників, котрий є лідером по накопиченню суми боргу серед абонентів водоканалу, якщо за 2013 рік не заплатив ні копійки, то за перші чотири місяці 2014 довелось заплатити вже 2,6% загальної суми заборгованості. Другий виступаючий боржник зауважень до тарифу не має, але хотів би заглибитися в діяльність водоканалу.

Правда, по одному з об’єктів боржника станом на 30.04.14 р, повністю погашено заборгованість в сумі 1331 грн. 19 коп., ще вагається здійснити оплату по іншому об’єкту, де вдвічі більша сума, а у себе дома як споживач категорії «населення» взагалі не платить ще з травня 2012 року. Виконавчий комітет Берегівської міської ради вирішив створити комісію і перевірити як виживає ТОВ «Водоканал Карпатвіз» в таких умовах, тоді як інші водоканали Закарпаття дотуються з бюджету та все одно мають борги, декотрі – мільйонні, а воду подають тільки за графіком!

Реклама

Працівники ТОВ «Водоканал Карпатвіз» і надалі будуть робити все для безперебійного водопостачання мешканців міста Берегово», - йдеться у повідомленні берегівського водоканалу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно