Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Сумщині загинув військовослужбовець із Закарпаття, який охороняв державний кордон України

На Сумщині загинув військовослужбовець із Закарпаття, який охороняв державний кордон України

На Сумщині загинув військовослужбовець із Закарпаття, який охороняв державний кордон України
Один військовослужбовець загинув і троє прикордонників отримали травми у Сумській області під час охорони дердавного кордону України з Російською Фдерацією. Трагедія сталася 30 квітня близько...

Один військовослужбовець загинув і троє прикордонників отримали травми у Сумській області під час охорони дердавного кордону України з Російською Фдерацією.

ВІДЕО ДНЯ

Трагедія сталася 30 квітня близько 11:30 на автодорозі «Глухів - Путивль - Суми» поблизу населеного пункту Піски Білопольського району. Службовий прикордонний службовий автомобіль Land Rover з трьома прикордонниками та військовим із Закарпаття потрапив у ДТП. На одному з поворотів машина виїхала на узбіччя, з'їхала в кювет і перекинулась.

У результаті ДТП військовослужбовець ЗСУ загинув на місці події, а троє прикордонників із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправлені до лікарні.

Реклама

Загиблим військовослужбовцем був 42-річний підполковник Борис Середа із Закарпаття. У 2010-2012 роках він був заступником командира військової частини у Виноградові. Після розформування частини скерований на службу в м. Мукачево. В останній час підполковник Борис Середа виконував завдання по охороні разом з українськими прикордонниками ділянки державного кордону з Російською Федерацією в Сумській області.

Проживав Борис Середа у селі Дротинці на Виноградівщині. Вдома у нього залишилися дружина та син – першокурсник Львівської військової академії. Тіло загиблого військового вчора ввечері відправили із Сум на Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно