Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заради підтримки співзасновника "Партії регіонів" Петра Порошенка по області мобілізують людей

Заради підтримки співзасновника "Партії регіонів" Петра Порошенка по області мобілізують людей

Заради підтримки співзасновника "Партії регіонів" Петра Порошенка по області мобілізують людей
Завтра на Закарпаття прилітає кандидат у Президенти Петро Порошенко. З цієї нагоди його представник на Закарпатті Віктор Балога та його партія Єдиний Центр збирає для ефекту великої підтримки у...

Завтра на Закарпаття прилітає кандидат у Президенти Петро Порошенко. З цієї нагоди його представник на Закарпатті Віктор Балога та його партія Єдиний Центр збирає для ефекту великої підтримки у області, тисячі закарпатців: учнів ПТУ, працівників апаратів закарпатської облради й усіх райрад та звичайних членів ЄЦ із родинами, повідомило редакцію джерело у «Єдиному Центрі».

ВІДЕО ДНЯ

Прилітає на Закарпаття Порошенко зранку. А вже о 13.00 у нього заплановано зустріч із громадою у Хусті на площі перед будівлею райради, що по вулиці Карпатської Січі. У Хусті Порошенка прийматиме мер-єдинцентрист Володимир Кащук та людина Балоги, голова Хустської райради Василь Губаль. Далі о 16.30 Порошенко приїде розповідати про світле майбутнє у Мукачево. Тут його зустрічатимуть на центральній площі міста перед пам'ятником Кирилу та Мефодію. Завершить вояж патрона Балоги о 19-й годині в Ужгороді на Київській Набережній перед обласним музичним драмтеатром.

За попередніми даними, заради члена президії СДПУ(о), співзасновника «Партії регіонів» та Міністра Економіки при Азарові Петра Порошенка, по області вже мобілізовано мінімум 5-6 тисяч чоловік, від яких родина Балог та «Єдиний Центр» просто забрали законний вихідний.

Реклама

Останню схожу масовку Балога та його ЄЦ проводили 12 вересня, коли у підтримку вже політичного трупа Ющенка зігнали на так званий ланцюг єднання 20 тисяч чоловік. Це були, в основному бюджетними та учні профтехучилищ, які насильно, під загрозою звільнення та під контролем депутатів від ЄЦу різних рівнів, змушені були цілий день пектися на сонці з усміхненими обличчями.

Євген Морозов

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно