Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Злісні боржники можуть стати причиною відключення водопостачання по цілому Берегову

Злісні боржники можуть стати причиною відключення водопостачання по цілому Берегову

Злісні боржники можуть стати причиною відключення водопостачання по цілому Берегову
У м. Берегово є загроза відключення електроенергії на всіх об’єктах ТОВ «Водоканал Карпатвіз». Про це повідомив під час наради директор ТОВ «Водоканал Карпатвіз» Йосип Галайда. «Заборгованість...

У м. Берегово є загроза відключення електроенергії на всіх об’єктах ТОВ «Водоканал Карпатвіз». Про це повідомив під час наради директор ТОВ «Водоканал Карпатвіз» Йосип Галайда.

ВІДЕО ДНЯ

«Заборгованість населення, бюджетних установ та підприємств за спожиту воду та водовідведення зростає, а це свідчить про те, що є загроза відключення електроенергії на об’єктах ТОВ "Водоканал Карпатвіз",- зазначив директор товариства Йосип Галайда. На нараді було обговорено шляхи боротьби зі злісними неплатниками. Було запропоновано заходи щодо виявлення найбільших боржників.

Так, населення при заборгованості більше 500 грн. обмежуються у водопостачанні, а це вмонтовується шайба отвором 0,3 мм. на вході в квартиру. Споживач-боржник має можливість набрати за годину близько 10 літрів води для забезпечення життєдіяльності але бойлер, пральня машина не ввімкнуться. З підприємцями у яких заборгованість складає більше 1000 грн., згідно з договором припиняється надання послуг водопостачання та водовідведення. Але сама реалізація цих санкцій непроста справа, в першу чергу, через власників цих закладів.

Реклама

До прикладу, один із престижних закладів громадського харчування в центрі міста заборгував близько 24 000 грн. Ця сума склалась більш, ніж за три роки. Переговори, попередження пропозиція на реструктуризацію заборгованості – не були результативними. Керівництвом водоканалу було прийнято рішення після чергового письмового попередження про відключення закладу 28.04.14р. У приміщення, де знаходиться лічильник води і головна засувка водопостачання працівників ТОВ „Водоканал Карпатвіз“ не було допущено, відключення об’єкту проведено на вводі в будівлю. 29.04.14 р. складено акт про самовільне відновлення водопостачання власником у цьому об’єкті та було проведено повторне відключення. Після цього у телефонній розмові власник закладу погрожував фізичною розправою при повторному відключенню і відновив водопостачання свого об’єкту, про що було повідомлено міського голову З. Бабяка.

Аналогічна ситуація сталася і в другому, не менш популярному кафе в місті, де заборгованість складає близько 2000 грн. Тут надається тільки послуга водовідведення. За несплату послугу припиненили 25.04.14 р. Так звану „пломбу“ каналізації власник видалив 26.04.14р. В понеділок, 28.04.14р., адміністратором кафе на вказівку власника працівників водоканалу не було допущено для огляду каналізаційного колодязя, а в оплаті за послугу відмовлено, буцімто проводився ремонт кафе і послугою не користувалися три місяці. Але всі ми розуміємо, що під час ремонтних робіт ще інтенсивніше використаються послуги водовідведення. У зв’язку з захисту персональних даних, назви об’єктів та прізвища власників не вказані. 30.04.14 ці питання будуть винесені одним членом виконкому на розгляд засідання виконавчого комітету Берегівської міської ради.

Реклама

Щоби місто не опинилось без питного водопостачання, звертаємось до мешканців та керівників закладів і підприємств. Сплатіть за використані послуги водопостачання та водовідведення. Шановні абоненти, від вчасності вашої оплати за надані нами послуги водопостачання та водовідведення залежить — матиме кожен з нас у помешканні воду та зручності, чи — не матиме. Ми дуже сподіваємося на ваше розуміння та підтримку.

Адміністрація ТзОВ "Водоканал Карпатвіз"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно