Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець відсвяткував свій 100-річний ювілей

Закарпатець відсвяткував свій 100-річний ювілей
Незважаючи на поважний вік, ювіляр радо приймав гостей. А привітали найстарішого жителя Тересви не тільки рідні та близькі, до світлої оселі дідуся завітали представники керівництва району, а...

Незважаючи на поважний вік, ювіляр радо приймав гостей. А привітали найстарішого жителя Тересви не тільки рідні та близькі, до світлої оселі дідуся завітали представники керівництва району, а водночас і односельчани старожила: голова районної ради Михайло Данилюк, керівник апарату райдержадміністрації Дмитро Онуфрій, голова Тересвянської селищної ради Василь Олексій, начальник відділу культури державної адміністрації Василь Гудак та секретар селищної ради Марія Микулянич.

ВІДЕО ДНЯ

Поважні гості вручили ювіляру цінні подарунки та грамоти, зичили йому здоров’я та всіляких гараздів, а також, за доброю традицією, заспівали “Многая літа”. У свою чергу дідусь подякував за увагу та від щирого серця побажав присутнім, як і він, дожити до 100, а далі вже як Бог дасть.

Радіючи приємній зустрічі господар запросив гостей до столу, де за теплим спілкуванням розповів про свою долю.

Реклама

Все життя Юрій Васильович присвятив невтомній праці: спочатку на вузькоколійці, а після виходу на пенсію ще 18 років на деревообробному комбінаті. На життєвому шляху йому випали й тривожні часи, він пережив випробування війною, перехворів на тиф та туберкульоз. Та це його тільки загартувало. Адже, як сам він каже, – панство скоро помирало, а бідовані, робочі люди жили довго.

Дружина Юрія Васильовича Анна померла 4 роки тому, на 87 році життя.

Реклама

- 70 років і 7 місяців я прожив разом зі своєю жінкою і не пам’ятаю жодного дня, щоб її не було поруч, – каже ювіляр.

Разом з дружиною вони виховали двох дітей, і хоч в той час було нелегко, допомогли їм здобути вищу освіту, вивели у світ. Син, який на сьогодні, на жаль, уже помер, був відомим лікарем, а донька – вчитель іноземної мови. Крім того, на втіху діду виростають 2 онуків та 8 правнуків.

За словами онука Мар’яна, який проживає з дідусем, попри поважний вік, довгожитель не скаржиться на хвороби, має світлу пам’ять, любить говорити зі своїми рідними та знайомими. А ще, на подив, він з точністю до днів і дат може розповісти про всі події, що довелось пережити на своєму життєвому шляху.

Реклама

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно