Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У ДТП на Виноградівщині загинула вагітна жінка, її чоловік та винуватець аварії, 5-річний син подружжя у лікарні (ФОТО)

У ДТП на Виноградівщині загинула вагітна жінка, її чоловік та винуватець аварії, 5-річний син подружжя у лікарні (ФОТО)

У ДТП на Виноградівщині загинула вагітна жінка, її чоловік та винуватець аварії, 5-річний син подружжя у лікарні (ФОТО)
25 квітня до чергової частини Виноградівського райвідділу міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від невідомої особи про ДТП в селі Широке. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна...

25 квітня до чергової частини Виноградівського райвідділу міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від невідомої особи про ДТП в селі Широке.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником райвідділу підполковником міліції Яношом Дорчинцем. Виноградівські правоохоронці встановили, 44-річний мешканець Іршавського району села Вільхівка, керуючи автомобілем «Opel Astra», в селі Широке Виноградівського району, перевищивши швидкість, виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 34-річного мешканця Тячівського району. В автомобілі разом з ним їхали його 25-ти річна вагітна дружина та син.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Opel Astra» та водій автомобіля «Daewoo Lanos» разом з дружиною від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці, дитина подружжя, 5-ти річний хлопчик, з травмами доставлений в Хустську райлікарню.

Реклама
У ДТП на Виноградівщині загинула вагітна жінка, її чоловік та винуватець аварії, 5-річний син подружжя у лікарні (ФОТО) – 01

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Реклама

Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно