Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В усіх шести ОВК Закарпаття відбулися зміни

В усіх шести ОВК Закарпаття відбулися зміни
Відповідно до Постанови ЦВК від 23 квітня 2014 року № 339 «Про зміни в складі окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року», в...

Відповідно до Постанови ЦВК від 23 квітня 2014 року № 339 «Про зміни в складі окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року», в усіх шести закарпатських ОВК відбулися зміни.

ВІДЕО ДНЯ

В окружній виборчій комісії з виборів Президента України ТВО №69 достроково припинено повноваження члена комісії Семена Івана Івановича, 1971 року. Замість нього до складу комісії включили Голіцина Петра Олексійовича, 1958 року.

В ОВК територіального виборчого округу №70 достроково припинили повноваження члена комісії Бурака Миколи Ілліча, 1949 року. Його місце займе Семен Іван Іванович.

Реклама

У територіальному виборчому окрузі №71 в ОВК припиняє працювати Панько Іван Миколайович, 1967 року народження. До складу комісії включено Бурака Миколу Ілліча.

В окружній комісії виборчого округу №72 достроково припинено повноваження секретаря комісії Негрі Івана Михайловича, 1967 року народження. Та призначено на його посаду Панька Івана Миколайовича.

Реклама

В окружній виборчій комісії з виборів Президента України ТВО №73 припинила працювати Кузьма Любов Юріївна, 1961 року. Включили ж до складу цієї комісії Негрю Івана Михайловича.

В ОВК територіального виборчого округу №74 члена комісії Голіцина Петра Олексійовича замінять Кузьмою Любов’ю Юріївною.

Усі зміни відбулися серед представників кандидата на пост Президента України Маломужа М.Г. Причина вказана в Постанові ЦВК – внесення подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

Реклама

Володимир Феськов, координатор громадського спостереження за виборами президента України у Закарпатській області, ГМ ОПОРА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно