Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Чемпіонат світу з хокею разом зі SKODA !

На Чемпіонат світу з хокею разом зі SKODA !
Компанія «Єврокар» дарує своїм клієнтам незабутні враження і справжній драйв! При покупці SKODA Rapid з 28 квітня по 15 травня 2014 клієнти SKODA зможуть взяти участь в акції та отримати в подарунок...

Компанія «Єврокар» дарує своїм клієнтам незабутні враження і справжній драйв! При покупці SKODA Rapid з 28 квітня по 15 травня 2014 клієнти SKODA зможуть взяти участь в акції та отримати в подарунок поїздку на двох на головну подію року для шанувальників самого мужнього виду спорту - Чемпіонат світу з хокею 2014 !

ВІДЕО ДНЯ

Всі клієнти дилерській мережі « Єврокар» , які придбають автомобіль SKODA Rapid протягом зазначеного періоду , стануть учасниками акції « На Чемпіонат світу з хокею разом зі SKODA » і отримають можливість вирушити на Чемпіонат , який відбудеться в м. Мінськ ( Білорусія) 22 травня 2014 року. Переможці будуть визначені методом комп'ютерної вибірки 16 травня 2014 . Результати будуть опубліковані на сайті « Єврокар» www.eurocar.com.ua .

Нагадуємо , що в дилерській мережі « Єврокар » діє спеціальна пропозиція на автомобілі SKODA Rapid . До кінця квітня SKODA Rapid можна придбати за ексклюзивною ціною , з вигодою до 14 108 грн. ! Звертайтесь до офіційного дилера ТОВ «Форвард автоцентр» за адресою місто Мукачево, Автоград, вул. Автомобілістів 3, телефон для довідок (03131) 313 32.

Реклама
На Чемпіонат світу з хокею разом зі SKODA ! – 01

Джерело: На правах реклами

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно