Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Губернатор області представив керівникам управлінь своїх заступників

Губернатор області представив керівникам управлінь своїх заступників

Губернатор області представив керівникам управлінь своїх заступників
У четвер, 24 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко представив керівникам управлінь першого заступника голови ОДА - Андрія Сербайла та заступника голови ОДА – Михайла...

У четвер, 24 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко представив керівникам управлінь першого заступника голови ОДА - Андрія Сербайла та заступника голови ОДА – Михайла Рівіса.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед, Валерій Лунченко повідомив про те, що Михайло Попович склав повноваження заступника голови облдержадміністрації. Керівник краю подякував йому за роботу та висловив сподівання, що позитивні напрацювання Михайла Михайловича у роботі будуть продовжені.

Першим заступником голови обласної державної адміністрації призначено Андрія Сербайла. Він відповідатиме за питання соціально-економічного розвитку, промислової політики, розвитку підприємництва, побутового та торговельного обслуговування населення, здійснення державної регуляторної політики, аграрної політики, ветеринарної медицини, використання та охорони земель, науки і освіти, охорони здоров’я, материнства і дитинства, культури і мистецтва, молодіжної політики, фізичної культури і спорту, національних меншин та релігій, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, міграції населення.

Реклама

- Маючи досвід роботи у виконавчій гілці влади та будучи заступником голови облради, добре знаю проблеми та нагальні питання розвитку області. Сподіваюсь на плідну співпрацю з усіма управліннями. Сьогодні непростий час, та, переконаний, спільно ми досягнемо значних результатів, - звернувся до присутніх Андрій Сербайло.

Заступник голови ОДА Михайло Рівіс працюватиме у секторі житлово-комунального та шляхового господарств, енергетики, енергозбереження, транспорту і зв’язку, будівництва, розвитку інфраструктури та туризму, містобудування, архітектури та регіонального розвитку, управління майном та приватизації, зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, природних ресурсів, екології і охорони довкілля.

Реклама

- Розумію всю відповідальність, покладену на мене. Відкритий до нових ідей, чекаю на максимально ефективну роботу з усіма підрозділами ОДА, - зазначив Михайло Рівіс.

Валерій Лунченко привітав заступників із призначенням та побажав досягти у роботі значних результатів у розвитку Закарпатської області.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно