Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перший заступник Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко провів зустріч з учнівською молоддю

Перший заступник Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко провів зустріч з учнівською молоддю

Перший заступник Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко провів зустріч з учнівською молоддю
Нещодавно перший заступник Іршавського райвідділу підполковник міліції Черничко Мирон провів зустріч з учнівською молоддю Лозянської ЗОШ І-ІІ ступенів. Метою цієї зустрічі було попередження злочинів...

Нещодавно перший заступник Іршавського райвідділу підполковник міліції Черничко Мирон провів зустріч з учнівською молоддю Лозянської ЗОШ І-ІІ ступенів. Метою цієї зустрічі було попередження злочинів серед неповнолітніх ,а також піднімалось питання про права та обов’язки учнів.

ВІДЕО ДНЯ

Під час зустрічі з учнями, Мирон Васильович розповів їм про кримінальну відповідальність за скоєння злочинів неповнолітніми. Навів наявний приклад, коли група підлітків серед ночі вирішила скоїти крадіжку з тютюнового кіоску на ринку. Юнаки проникли в середину кіоску, звідки поцупили всі наявні у ньому цигарки, після чого на велосипеді поїхали з викраденим додому. По дорозі їх помітив міліцейський патруль, у якого відразу виникла підозра, що таку кількість цигарок підлітки десь поцупили. У подальшому правоохоронці встановили місце проживання неповнолітніх. Їх разом з батьками було запрошено до райвідділу міліції. Наразі, за фактом вчинення крадіжки відкрито кримінальне провадження і хлопцям загрожує покарання.

Підполковник міліції, маючи не малий досвід роботи, застеріг учнів від таких вчинків. Адже одним таким діянням вони можуть заплямувати свою біографію на все життя і створити батькам зайвого клопоту.

Реклама

Значна увага міліціонера під час зустрічі з учнями була приділена вживанню наркотиків, алкоголю та тютюнових виробів. Крім шкідливого впливу на молодий організм підполковник міліції навів сумну статистику, щодо скоєння злочинів особами, які знаходились під впливом алкоголю чи наркотиків.

На стан дисципліни на уроках та перервах Мирон Васильович, зупинився більш детально. В першу чергу, звернувся до учнів берегти шкільне майно, на уроках уважно слухати вчителів, адже знання набуті у школі весь час будуть їх супроводжувати в житті. А найголовніше - поважати одне одного, при необхідності надати допомогу чи застерегти своїх друзів від небезпеки.

Реклама

На закінчення зустрічі, учні та директор Лозянської ЗОШ І-ІІ ступенів Володимир Товт, подякували 1-му заступникові начальника Іршавського райвідділу підполковнику міліції Черничко Мирону, за цікаву зустріч, адже серед учнів присутні такі, що хочуть пов»язати свою долю з роботою у міліції.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно