Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатку визнали найрозумнішою серед "англомовних" студентів України

Закарпатку визнали найрозумнішою серед "англомовних" студентів України

Закарпатку визнали найрозумнішою серед "англомовних" студентів України
Цього тижня в Києві відбулася Всеукраїнська олімпіада з англійської мови. Серед майже 60-ти учасників – представників вишів усієї України, найвправнішою виявилася вихованка УжНУ. 4-курсниця Інституту...

Цього тижня в Києві відбулася Всеукраїнська олімпіада з англійської мови. Серед майже 60-ти учасників – представників вишів усієї України, найвправнішою виявилася вихованка УжНУ. 4-курсниця Інституту іноземної філології УжНУ Марина Костик виборола першість за результатами 6-ти конкурсних завдань.

ВІДЕО ДНЯ

«Під час спілкування із конкурсантами, та й у ході виконання самих завдань я переконалася в тому, що наш інститут дає підготовку, набагато вищу, аніж навіть столичні виші! Достеменно можу сказати це, зокрема, стосовно теоретичних предметів», - каже Марина.

Зауважимо, довести свої знання студентам довелося по всьому «філологічному фронту». Серед завдань були, як творчі, так і суто теоретичні. Не обійшлося і без академічних – на доведення загального рівня. Так, конкурсанти писали ессе, виконували завдання із теорії, перекладали аудіо записи, дискутували і підтверджували своє знання англійської та американської літератури.

Реклама

До речі, саме загальна підготовка, без якої неможливе становлення дійсно інтелігентної людини, особлива «фішка» Ужгородського інституту. На доказ – з цього року у дипломах випускників, окрім знання основної мови та світової літератури, буде вказано знання ще однієї іноземної мови. «Три – в одному! Ми розуміємо, що «вартість»випускника на ринку праці потрібно підіймати. Тому із цього року у дипломах наших вихованців, замість однієї з’явиться 2 мови, а ще – світова література! Як ви розумієте, без знання класичного світосприйняття сьогодні говорити про «сучасність» і модерність людини із вищою освітою не доводиться», - переконаний директор Інституту іноземної філології УжНУ Михайло Рошко.

Тим часом, Марина Костик, яку визнали найрозумнішою серед українських «англомовних» студентів, переосмислює колосальні враження, отримані в Києві, записує до гаджетів адреси нових друзів з усієї країни і, звичайно, дзвонить із вдячністю своєму педагогу з основної дисципліни – Ользі Кишко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно