Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ПАТ «Закарпаттяобленерго» заявив про готовність до діалогу з громадськістю

ПАТ «Закарпаттяобленерго» заявив про готовність до діалогу з громадськістю

ПАТ «Закарпаттяобленерго» заявив про готовність до діалогу з громадськістю
Але закликає діяти виключно в рамках діючого законодавства Сьогодні 15 квітня, відбулося пікетування будівлі ПАТ «Закарпаттяобленерго» в с. Оноківці на Ужгородщині. Група осіб з плакатами прийшли...

Але закликає діяти виключно в рамках діючого законодавства

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні 15 квітня, відбулося пікетування будівлі ПАТ «Закарпаттяобленерго» в с. Оноківці на Ужгородщині. Група осіб з плакатами прийшли до підприємства та поставили його керівництву низку ультиматумів. Серед них – скасувати авансові платежі, встановити принцип свободи договору на постачання електричної енергії тощо. З учасниками акції протесту поспілкувалася дирекція товариства на чолі з першим заступником генерального директора-директором з енергозбуту ПАТ «Закарпттяобленерго» Артемом Мартинюком, які й надали вичерпні відповіді мітингувальникам.

Зокрема, під час розмови з учасниками акції протесту Артем Мартинюк вкотре нагадав, що ПАТ «Закарпаттяобленерго» є ліцензіатом з постачання електроенергії за регульованим тарифом і діє виключно відповідно до умов та правил, які діють на ринку електроенергетики України. Правила користування електричною енергією, типові договори, тарифи й ставки стандартного приєднання розробляються та встановлюються для виробників, постачальників та споживачів Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики України.

Реклама

Дирекція ПАТ «Закарпаттяобеленерго» нагадала, що всі питання, які вкотре порушують учасники акції протесту, підготовані та подані Закарпатською обласною радою на розгляд Кабінету Міністрів України. На сьогодні вже є доручення віце-прем’єр міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Володимира Гройсмана до НКРЕ вивчити та опрацювати ініціативу закарпатських депутатів.

Щодо всіх ультимативних заяв, то ПАТ «Закарпаттяобленерго» наголошує, що завжди готове до діалогу з громадськістю, але водночас закликає діяти виключно в рамках діючого законодавства.

Реклама

Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобеленерго»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно