Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ігор Стрічик прокоментував інформацію окремих закарпатських ЗМІ про корумповані схеми на Чопській митниці

Ігор Стрічик прокоментував інформацію окремих закарпатських ЗМІ про корумповані схеми на Чопській митниці

Ігор Стрічик прокоментував інформацію окремих закарпатських ЗМІ про корумповані схеми на Чопській митниці
В деяких закарпатських ЗМІ опубліковано інформацію, що при новому керівнику Чопської митниці Міндоходів відновилися корупційні схеми. Ігор Стрічик, в.о. начальника Чопської митниці Міндоходів: «В ...

В деяких закарпатських ЗМІ опубліковано інформацію, що при новому керівнику Чопської митниці Міндоходів відновилися корупційні схеми.

ВІДЕО ДНЯ

Ігор Стрічик, в.о. начальника Чопської митниці Міндоходів: «В зв’язку з цією інформацією, хотів би підкреслити, що, по-перше, при Міністерстві доходів і зборів України діє Комісія з проведення перевірки дотримання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Ця комісія створена за ініціативи Громадської ради Міндоходів і при безпосередній участі активістів Євромайдану, вона виявляє правопорушення чинного законодавства як з боку службових осіб Міністерства, так і суб’єктів господарювання. Про всі випадки правопорушень інформуються відповідні правоохоронні і контролюючі органи. Інформацію щодо протиправних дій посадових осіб Міндоходів, порушення чинного законодавства суб’єктами господарювання можна надавати антикорупційній Комісії за адресою: 04655, Київ – 53, Львівська площа, 8, або за телефонами (044) 247-35-37, 590-27-34.

По-друге, я сьогодні під час зустрічі з представниками закарпатського бізнесу, як малого так і великого, заявляв, якщо у них є конкретні факти, що хтось вимагає чи перешкоджає їхній діяльності, то вони приходять до мене, чи телефонують, але з конкретикою, без узагальнень і домислів повідомляють про те чи інше. Будьте впевнені, рішення по посадовій особі буде прийнято адекватне, швидке та фахове. Людям, які думають «корупційно», а тим більше хочуть зберегти корупційні вертикалі, не місце ані в митній, ані державній службі.

Реклама

По-третє, переконаний, «Небесна сотня» та кров загиблих за жодних обставин не може бути предметом спекуляцій, журналістика – не художня література, тут домисли неприпустимі, це царина фактів».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно