Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У ОДА відбулася нарада стосовно нагальних питань газифікації окремих населених пунктів області

У ОДА відбулася нарада стосовно нагальних питань газифікації окремих населених пунктів області

У ОДА відбулася нарада стосовно нагальних питань газифікації окремих населених пунктів області
У вівторок, 15 квітня, до Закарпаття приїхав заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Ігор Прокопів. У облдержадміністрації відбулася нарада стосовно нагальних питань газифікації окремих...

У вівторок, 15 квітня, до Закарпаття приїхав заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Ігор Прокопів. У облдержадміністрації відбулася нарада стосовно нагальних питань газифікації окремих населених пунктів та модернізації газотранспортної системи.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив Ігор Прокопів, сьогодні першочергово необхідно провести повну інвентаризацію будівництва незавершених газопроводів в області, для цього в Закарпатській облдержадміністрації під головуванням керівника ОДА Валерія Лунченка буде створено робочу групу. Йдеться і про магістральні газопроводи, і про розвідні газопроводи до населених пунктів області. Повна інформація по всіх об’єктах та незавершених проектах має бути передана в Міністерства палива та енергетики України. Вже після опрацювання буде визначене фінансування, аби якомога більше людей, які хочуть підвести газ до своїх домівок, могли це зробити.

Ще одне питання, яке розглядалося на нараді – завершення будівництва газопроводу-відгалуження до с. Горінчево Хустського району, яке було розпочато ще у 2006 році. На об’єкті змонтовано технологічне обладнання в повному обсязі. Для остаточного завершення будівництва, необхідно провести роботи з електропостачання газорозподільної системи, зв’язку та сигналізації, автоматизації і телемеханіки, завершити благоустрій територій. Для завершення будівництва сьогодні потрібно близько 3-х мільйонів гривень.

Реклама

- Сьогодні перед нами стоїть завдання знайти фінансування на завершення будівництва. Можливо, будуть залучені кошти ПАТ «Укртрансгаз», розглядаємо варіант співфінансування із різних джерел. Для цього ми сьогодні і провели нараду, щоб визначити подальші шляхи роботи у напрямку завершення робіт, - зазначив Ігор Прокопів.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно