Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді "Опора" заявляє про перші порушення виборчої кампанії

В Ужгороді "Опора" заявляє про перші порушення виборчої кампанії

В Ужгороді "Опора" заявляє про перші порушення виборчої кампанії
12 квітня у центрі Ужгорода запрацював агітаційний намет кандидата у Президенти України Анатолія Гриценка. Усім охочим роздавали газету «Справжній президент» (№55, квітень 2014 року), хоча вона не...

12 квітня у центрі Ужгорода запрацював агітаційний намет кандидата у Президенти України Анатолія Гриценка. Усім охочим роздавали газету «Справжній президент» (№55, квітень 2014 року), хоча вона не містила усіх необхідних і коректно видрукованих вихідних даних.

ВІДЕО ДНЯ

У вихідних даних номеру не вказана інформація про її наклад та місце друку. Хоча цього чітко вимагає ст. 59 ч. 3 Закону України «Про вибори Президента України». Водночас були подані відомості про те, хто замовник та відповідальний за випуск номеру. Зі слів голови виборчого штабу Анатолія Гриценка у Закарпатській області Андрія Марусія, дані не надрукували у типографії. Однак, аби не відхилятися від норм закону, активісти ручкою дописують на кожній газеті інформацію, якої не вистачає. Із понеділка, 14 квітня, ці дані мали б додаватися в газету за допомогою штампу. Однак, і 14 квітня газети роздавали з вихідною інформацією дописаною ручкою. Згідно з дописаною інформацією, наклад видання становить 294 тисячі примірників, а друк здійснив ФОП Глогусь Т.І.

Також на пішохідному мості у центрі Ужгорода роздають газету «Жити по-новому» кандидата на пост Президента України Петра Порошенка. Усі необхідні вихідні дані на газеті вказано: замовник Порошенко П.О., відповідальний за друк Жданов Д.О. , надруковано ТОВ "МЕГА-поліграф", наклад 350000 шт., зам. 34941.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно