Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці викрили підпільний цех, де виготовляли коньяк "Тиса", "Ужгород" та "Закарпатський"

Правоохоронці викрили підпільний цех, де виготовляли коньяк "Тиса", "Ужгород" та "Закарпатський"

Правоохоронці викрили підпільний цех, де виготовляли коньяк "Тиса", "Ужгород" та "Закарпатський"
Оперативна інформація про те, що у деяких квартирах власники виготовляють фальсифікований коньяк, надійшла до працівників підрозділу боротьби з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу...

Оперативна інформація про те, що у деяких квартирах власники виготовляють фальсифікований коньяк, надійшла до працівників підрозділу боротьби з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу міліції. Після ретельної перевірки факти знайшли своє підтвердження.

ВІДЕО ДНЯ

Отож залучившись санкцією суду, оперативники вирішили навідатися за вже знайомими адресами. Схоже, що на візит правоохоронців 42-річний Микола не чекав. А переживати було чого. У помешканні цього ґазди був цілий цех з виготовлення коньяку. Під час обшуку «безівці» виявили та вилучили 64 пластикові та скляні пляшки різної ємності з підробленим коньяком, 300 марок акцизного збору, 2 пляшки з наклейками коньяк «Закарпатський», наповнені коричневим сурогатом, три 20-літрові пластикові каністри із залишками спирту.

Цього ж дня санкціонований обшук провели і в 45-річного ужгородця Івана. Схоже, що цей чоловік хотів поставити виробництво дорогого пійла на широку ногу. У ході обшуку працівники ДСБЕЗ виявили та вилучили 24 акцизні марки, 17 пляшок коньяку з наклейками «Тиса», «Ужгород», «Закарпатський», 25 етикеток до коньяку «Ужгород», 120 етикеток до коньяку «Тиса», 91 етикетка до коньяку «Карпати». Крім цього правоохоронці знайшли 199 металевих кришок жовтого кольору з написом «Тиса», 14 корків для марочних коньяків, та дві дволітрові пляшки з фальшивим коньяком. В обох випадках фальсифікований сурогат та причандалля оперативники вилучили та направили на експертизу. Наразі правоохоронці встановлюють усіх осіб, причетних до алкогольного бізнесу та інші деталі цієї справи.

Реклама

Іван Ладжун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно