Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Визначено найкращу медсестру серед медичних закладів Закарпаття (ВІДЕО)

Визначено найкращу медсестру серед медичних закладів Закарпаття (ВІДЕО)

Визначено найкращу медсестру серед медичних закладів Закарпаття (ВІДЕО)
Найкращу медсестру обласного закладу визначали під час другого туру відбіркового конкурсу «Ескулап-професіонал», що пройшов у четвер в Ужгороді на базі інфекційної лікарні. Дванадцять медсестер та...

Найкращу медсестру обласного закладу визначали під час другого туру відбіркового конкурсу «Ескулап-професіонал», що пройшов у четвер в Ужгороді на базі інфекційної лікарні. Дванадцять медсестер та один медбрат- представники майже всіх обласних лікарень та санаторіїв змагалися за перемогу. У програмі конкурсу – два етапи: домашнє завдання, де медсестри мали можливість проявити свою кулінарну майстерність, винахідливість, почуття гумору та тестові завдання, які перевіряли власне професійний рівень.

ВІДЕО ДНЯ

Журі зауважило, що визначити найкращих було дуже складно, адже всі учасниці показали високий рівень підготовки та знань. Відтак визначено та нагороджено переможців: друге та третє місце відповідно у медсестер обласного кардіодиспансеру та інфекційної лікарні. А перше - журі віддало дебютантці конкурсу – медсестрі з двадцятишестирічним стажем з онкодиспансеру Наталії Жабі. Для самої учасниці ця перемога - несподіванка. На обласному рівнізмагається і перемагає вперше, хоча вже двічі в своєму закладі приймала участь у відбіркових конкурсах.

За словами президента асоціації медичних сестер Закарпатської області Андріани Савич, проведення таких конкурсів допомагає не тільки підвищувати професійний рівень та обмінятися досвідом з колегами, але й дозволяє поспілкуватися в неформальній обстановці.

Реклама

В найближчих планах обласної асоціації медсестер – проведення 24 квітня на базі Хустського медичного училища фінального етапу обласного конкурсу, переможниця якого представлятиме Закарпаття у загальноукраїнських змаганнях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно